Atidenkite ne krūtinę, o raktikaulį

Gili V formos iškirptė gerai atrodė skaičiuojant trečią dešimtį, tačiau dabar esate labiau subrendusi ir išmintingesnė. Užuot demonstravusi, ką gali padaryti geriausia jūsų „push-up“ stiliaus liemenėlė, verčiau rodykite savo raktikaulį – tai padaryti padės vienas atidengtas petys ar laivelio tipo kaklas. Atrodysite subtiliai ir seksualiai, be jokio vulgarumo.

Catherine Zeta-Jones

Rinkitės vidutinio ilgio rankoves

Palaidinės, kurios atidengia lieknus dilbius, atrodo puikiai nepriklausomai nuo jas dėvinčių moterų amžiaus. Jeigu jūsų palaidinės rankovės kiek žemiau alkūnių – taip pat šaunu. Jeigu apsirengėte drabužį ilgomis rankovėmis, jas kiek paraitykite.

Gatvės mada

Neatsisakykite aukštakulnių

Gali kilti didelė pagunda vietoj aukštakulnių įsispirti į žemakulnius batelius ar, dar blogiau… sodui skirtą avalynę. Tačiau turite žinoti, kad yra ir tarpinis variantas – vidutinio aukščio pakulnė, su kuria lengva eiti, o ir atrodo ji stilingai. Penkių ar septynių centimetrų kulnas stebėtinai patogus ir lengvas eiti. Ir kojos nepavargs.

Rinkitės tamsiai mėlynus džinsus

Šviesių spalvų džinsai iškreipia vaizdą: atrodysite pasenusi ir kresnesnė. Laimei, yra tamsiai mėlyni džinsai. Kaip ir visi tamsūs drabužiai, tokie džinsai vizualiai labai lieknina. Be to, jie arčiau juodos ar mėlynos, tad prie jų lengviau derinti kitus drabužius.

Džinsas

Vietoj raštų rinkitės vientisą stilių

Tai nereiškia, kad iš spintos turite išmesti visus gėlėtus drabužius, tačiau apskritai, elegantiškai atrodyti kur kas paprasčiau, jeigu renkatės vientisas spalvas. Smėlinė, balta, ruda, mėlyna ar juoda kur kas geriau dera su aksesuarais ir jas puikiai galima derinti tarpusavyje.

Gatvės mada

Susiraskite gerą siuvėją

Dabar, kai jau žinote, kas jums tinka pagal figūrą, suraskite žmogų, kuriam patikėsite užduotį pakelti jūsų drabužinės turinį į naują lygį.

Gatvės mada

Raskite stilingą būdą savo „probleminėms“ zonoms užmaskuoti

Jums nepatinka jūsų kaklas? Nieko baisaus, nes yra tiek madingų būdų paslėpti tas vietas, kurios jūsų nežavi. Megztinis aukštu kaklu ar šilkinė kaklaskarė tai paslėps, o atrodysite išties nuostabiai.

Investuokite į aksesuarus

Esate subrendusi moteris. Jūs esate verta rankinės, kuri: a) bus amžina ir b) užtikrins jums kasdien mažiausiai du komplimentus.

Niekada nesigailėsite įsigijusi laikui nepavaldaus stiliaus aksesuarą, ypač tokį, kuris bėgant laikui atrodo vis geriau. Rinkitės neutralias spalvas, pavyzdžiui, juodą, smėlio, tamsiai mėlyną ar pilką. Taip išvengsite per daug saldaus įvaizdžio.

Gatvės mada
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)