Šį sezoną pirmuoju smuiku griežia itin ilgi diržai. Apjuosus liemenį tokiu diržu, jo ilgasis galas perkišamas per sagtį ir paliekamas kabėti laisvai (arba priekyje, arba pasuktas ties šonu). Taip segimas diržas kuria atsainų, bet stilingą įvaizdį.

Diržai

Kokie dar diržai madingi 2018 m. pavasarį/vasarą?

  • Skaidraus arba spalvoto plastiko
  • Odiniai kantri stiliaus su metalo apkaustais
  • Platūs stačiakampio/kvadrato formos sagtimi
  • Didele metaline žiedo formos sagtimi
  • Dabinti kristalais inkrustuotomis ir puošniomis sagtimis
  • Metaliniai grandinėlės tipo
  • Platūs, surišami mazgu

Vienas drabužių, kuriam būtina diržo palyda – lietpaltis. Net jei tavo lietpaltis jau turi specialiai pritaikytą diržą, nebijok jo pakeisti kitu. Drąsiai eksperimentuok įvairiais stiliais ir spalvomis, juoskis super ilgą, platų odinį, ryškiaspalvį ar perregimo plastiko. Solidumo suteiks klasikinis lietpalčio spalvą atitinkantis diržas.

Pavasario ir vasaros kolekcijose galima pamatyti ir daug diržais papuoštų klasikinių švarkų. Ypač madingas diržu sujuosto švarko ir sijono derinys. Kadangi dabar vyrauja griežtesni vyriško stiliaus švarkai, diržu jiems suteikiama moteriškumo – taip sukuriamas vadinamasis stiprios moters įvaizdis.

Diržo alternatyva gali tapti ir madingoji ant juosmens segima rankinė (angl. fanny pack). Šiandien rasi ne tik sportinio stiliaus, bet ir elegantiškų odinių.

Diržai

Kitas variantas – šilkinė susukta skarelė. Sezono topai: retro stiliaus skarelės, margintos aukso grandinėmis, barokiniais elementais, dryžuotos ir gėlėtos.

Daugybė diržų nėra įsprausti į vyriškumo ar moteriškumo rėmus, tad nepraeik pro vyrams skirtą skyrių. Jei diržas yra per ilgas, galanterijoje jį galima patrumpinti arba ilgąjį galą tiesiog užkišti už liemens ir persukti papildoma kilpa. Pastaruoju metu populiarėja vintažinis stilius, todėl nebijok apsilankyti dėvėtų drabužių parduotuvėse, čia rasi originalių ir stilingų diržų, kurių kitos neturės.

Daugiau Vaidilės patarimų ir mados įžvalgų rasite tinklaraštyje „Flowerwheels“ .

Diržai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)