Pavasarį yra ir tendencijų, kurios skambės naujau. Veikiausiai tokias rankines parduotuvių lentynose jau matei, tačiau prie jų nestabtelėjai. Tiesiog anksčiau jos nebuvo aktualios, apie jas mažai kas kalbėjo ir etikėtės su užrašu „madinga“ nekabino. Tai pintos rankinės (iš odos juostų, šakelių, šiaudų), sukritusios trikampės ir gelsvai rudos (tan bag – liet. „įdegusios“). Būtent pastarosios tituluojamos sezono pažiba.

Modernaus silueto tan bag tikrai verta įsigyti. Ne tik dėl to, kad madingos, bet ir todėl, kad jos universalios, tinka prie daugybės derinių ir spalvinių sprendimų.

Gelsvai rudas atspalvis (tan) priskiriamas klasikinių spalvų grupei, todėl iš mados jis nedings. Prie gelsvai rudos itin dera auksinės detalės. Kaip tik šį pavasarį madingi masyvūs auksu žvilgančio metalo papuošalai, ypač auskarai.

Jeigu nori, kad įvaizdis atrodytų šiuolaikiškai ir įgautų modernumo, pirmenybę teik griežtesnių formų rankinėms, siūtoms iš standesnės odos. Jos gali būti ir kabinamos ant peties, ir nešamos rankoje arba mažesnės, aiškios geometrinės figūros (vienos madingiausių apskritos ir pusmėnulio formos).

Laisvalaikiui ir pasivaikščiojimams mieste, kai pakanka nedidelio rankinuko, ieškok patogaus, kabinamo skersai kūno. Darbui – talpesnės rankinės, išlaikančios kietą formą, tokia atrodys profesionaliau. Kai norėsis pasipuošti išskirtiniu aksesuaru, rinkis skulptūrišką minimalistinio stiliaus rankinę.

Štai madingosios tan rankinės, pristatytos 2018 m. pavasario-vasaros kolekcijose:

Daugiau mados įžvalgų ir stiliaus patarimų rasite Vaidilės tinklaraštyje „Flowerwheels“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)