Vieni vilniečiai šildėsi jaukiai susisukę į savo pūkinius paltus ar šiltus kailinius, kiti – apsimuturiavę šalikais, o treti – su kavos puodeliu rankose.

„Mano paltas – iš kupranugario vilnos, tad net prie tokios temperatūros man nėra šalta ir vaikštau jo net neužsisegusi“, – atviravo Gedimino prospekte sutikta moteris.

Visi sostinės gyventojai ir miesto svečiai buvo mielai nusiteikę ir džiaugėsi sausu oru ir giedru dangumi.

„Koks nuostabus oras! Apsirengi ir eini, čia ne kokie lietūs ar vėjai, kai nei gražiai atrodysi, nei miesto gatvėmis pavaikščiosi“, – džiaugėsi kita Vilniaus gyventoja.

Žmonės net ir žiemą nebijo įdomių akcentų – ryškių batų, originalių skrybėlių, žaismingų spalvų aprangos. Štai net ir valstybinės šventės vis dar atsispindi tautiečių drabužiuose – vienas vaikinas dėvėjo kepurę su lietuviškos trispalvės motyvais.

Sušalę vilniečiai

Labiausiai nustebino gatvėje sutiktas persirengėlis „Jack Sparrow“ iš filmo „Karibų piratai“. Linksmai nusiteikęs aktorius Vilniaus gatvėje blaškėsi su nuo galvos iki kojų idealiai atkartotu pirato kostiumu. Kaip paaiškėjo, persirengėlis savaitgalį demonstravo savo programą viename naktiniame klube Vilniuje.

Pasižvalgykite, kaip šaltomis žiemos dienomis rengiasi vilniečiai ir miesto svečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)