Pasirodžius naujoms kolekcijoms neskubėk aklai šluoti parduotuvių. Štai 7 madingi drabužiai, kuriuos galėsi pritaikyti ir pavasario, ir 2018-2019 m. rudens/žiemos garderobui.

1. Odinis lietpaltis

Tai idealus palydovas vėjuotomis dienomis. Jeigu ieškai ilgalaikio, neatsibostančio pirkinio, darykis tamsių, neutralių arba žemės atspalvių: juoda, ruda, karamelinė, tamsiai mėlyna (ypač madinga kitą sezoną), bordinė, tamsiai žalia, chaki.

Prieš įsigydama pastelinės spalvos lietpaltį apsvarstyk, ar turėsi laiko priežiūrai. Šviesi oda greitai išsitepa, išryškėja įbrėžimai, ją atnaujinti nelengva. Jei vis dėlto nori šviesaus, galbūt verta įsigyti dirbtinės odos. Toks kainuos kur kas mažiau nei natūralios.

2. Suknelė-naktinukai

Anksčiau naktinukų tipo sukneles vilkėjom kaip kasdienį drabužį, derinom prie sportinių marškinėlių ir kedų. Šįmet tokios suknutės persikėlė į vakarinį garderobą. Jos puoštos žvilgančiais akmenėliais, karoliukais, segėmis ir blizgiais kutais.

Kintančiai suknelių stilistikai pasiduoti nebūtina, vakarui gali pritaikyti ir paprastesnį dizainą. Ant petnešėlių užrišk kaspinus, ties iškirpte arba apačios kraštu pridaigstyk juostą gundančių nėrinių. Galiausiai kodėl gi nepasipuošus nuostabiu akmenimis inkrustuotu vėriniu arba auskarais?

3. Džinsinis ansamblis

Džinsas išlieka mados epidemija: vos prieš porą sezonų šovęs aukštyn, dar kurį laiką užsibus mūsų spintose. Jeigu turi tos pačios spalvos denimo džinsus ir džinsinį švarką, puiku! Tai madingasis ansamblis, pristatytas tiek pavasario, tiek būsimo rudens kolekcijose. „Must have“ džinsai ir švarkelis – siūti iš tamsaus denimo.

4. Margas kelnių kostiumas

Prie margų marškinių jau pripratome, tokius renkamės ir laisvalaikiui, ir darbui biure. Laikas jaukintis margus kelnių kostiumus. Pavasario ir vasaros favoritai – šviesesni, gaivesni, dabinti smulkiais gėlių žiedais, o rudens ir žiemos – ryškūs, raibuliuojantys. Madingi ir klasikiniai languoti kelnių kostiumai, stilingas variantas ieškančioms universalumo.

5. Geltonas drabužis

Sodrūs geltoni drabužiai – šių metų karaliai. Ir pavasarį, ir rudenį garsūs dizaineriai rengia modelius ryškiomis geltonomis suknelėmis, švarkais, megztiniais. Visgi geltona kaprizinga spalva, tinka ne kiekvienam, o ir priderinti prie kitų sudėtinga. Jeigu geltono drabužio bijai, iš pradžių rinkis nedidelį aksesuarą, pavyzdžiui, geltoną skarelę, diržą ar auskarus. Galbūt vėliau pasipuoši ir suknele.

6. Blizgi suknelė

Blizgiais žvyneliais siuvinėti drabužiai daugiausia dėmesio sulaukia prieš žiemos šventes. Tačiau ryškiaspalvės blizgančios suknelės kuo puikiausiai tinka ir pavasario / vasaros šventėms (vakarėliams, išleistuvėms, vestuvėms).

Žvyneliais žėrinčią suknelę gali pritaikyti ir kasdienai. Tereikia glamūrinį stilių prigesinti kontrastinga detale: baikerių aulinukais, sportiniais bateliais, odine striuke ar kitu griežtesniu aksesuaru.

7. Satinas

Švytintis satinas glostys mūsų kūnus ir šį, ir kitą sezoną. Madingos ne tik vakarinės suknelės, bet ir kasdieniškesnio stiliaus kelnės, sijonai, satino apsiaustai. Satinas – klasika, tokia palaidinė visada papuoš, suteiks įvaizdžiui romantikos ir moteriškumo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)