Tai bus septintoji kolekcija, kurią sudarys rinktiniai prabangūs drabužiai. Šia kolekcija pažymima naujo sezono pradžia ir atkreipiamas dėmesys į tvarios mados galimybes bei naujoves. Šalia perdirbto poliesterio ir organinio lino kolekcijos pristatomas perdirbtas sidabras.

„Naujovės tvarių medžiagų gamybos srityje nenustoja stebinti. Perdirbtas sidabras gaminamas iš metalo laužo užtikrinant minimalų poveikį aplinkai, o perdirbtas poliesteris yra tik iš nailono atliekų išausta medžiaga, pasitelkus tokį būdą palaikomas siekis mažinti vandenynų taršą.

Gaminant kolekcijos audinius naujausios technologijos derinamos su laiko patikrintomis technikomis ir taip pasiekiama stulbinančių rezultatų“, – pasakoja Ann-Sofie Johansson, įmonės kūrybinė patarėja.

2018 m. kolekcija skirta Švedijos menų ir amatų judėjimui pagerbti

Nauja kolekcija įkvėpta XIX a. ir XX a. pradžios švedų menininkų Karinos ir Carlo Larssonų darbų. „Kūrėjų komanda, pasitelkusi „Lilla Hyttnäs“ vasarnamio, kuriame iškabinti nuostabūs paveikslai ir gobelenai, idėją, sukūrė originalių, dailiai pasiūtų moteriškų drabužių, batų ir aksesuarų kolekciją, pagamintą iš tvarių medžiagų.

2018 m. kampanijos, kurią fotografavo mados fotografas Mikael Jansson, veidais tapo Giedrė Dukauskaitė, Aamito Lagum bei Christy Turlington Burns, pasaulinio garso modelis ir motinų sveikatos organizacijos „Every Mother Counts“ įkūrėja.

Christy Turlington Burns
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)