Fotosesija vyko Balio salos Ubudo mieste. Čia jau kurį laiką įsikūręs ir lietuvis fotografas Paulius Stefanovičius. Netikėtai susitikę Balyje jiedu išgrynino bendrą idėją – egzotišką naujausios maudymosi kostiumėlių kolekcijos fotosesiją, kurios pagrindiniu modeliu tapo rusė manekenė.

„Paulius subtiliai, bet kartu ir aistringai, mato moters kūną. Jo kadruose moterys virsta kvapą gniaužiančiomis sirenomis. Fotosesija dėl lietaus vyko keliais etapais, o dėl gero kadro Paulius vos neįkrito į baseiną, – nusijuokia Agnė.

Šį kartą kūrėja dar daugiau dėmesio skyrė modelių konstrukcijoms, patogumui, rašoma pranešime spaudai.

Agnė pastebi, kad jos kūrybos gerbėjos lietuvės ir užsienietės skirtingai renkasi modelius: „Užsienietės drąsesnės, nori šiek tiek provokuoti, pabrėžti savo charakterį, o lietuvaitės – kuklesnės, nors ir labai dailios moterys, kritiškiau save vertina ir atsargiau koketuoja su mada. Džiaugiuosi, kad esu viena tų dizainerių, lietuves pratinančių prie spalvų, siuvinėjimų, drąsesnių, nestandartinių kirpimų. Būtent tokia yra ir naujoji kolekcija: įkvepianti savo įvaizdį vertinti žaismingiau.“

Pati šio prekės ženklo kūrėja baigė dizaino studijas Vilniaus dailės akademijoje. Supratusi, kad negali švaistyti laiko kituose darbuose, ji grįžo prie savo tikrojo pašaukimo. O pasirinkta sritis – paplūdimio mada, nenustebino nė vieno pažįstančio Agnę – mergina daug keliauja ir jaučia stiprią aistrą vandenynams.

„Pati kuriu visą asortimentą – pradedant nuo eskizų, spalvinių derinių, ir baigiant sudėtingiausiais technologiniais sprendimais, kuriuos man padeda atrasti profesionalūs siuvėjai-technologai. Labai džiaugiuosi, kad galiu kurti būtent Lietuvoje...“ – sako A. Šukytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)