Pradedant kasdieniais drabužiais ir baigiant atviromis suknelėmis, svetainė cheatsheet.com pristato drabužius, kurie neatitiko karališkosios šeimos aprangos kodekso. Tiesą sakant, M. Markle nusistovėjusioms tradicijoms nepakluso daugeliu būdų.

1. Plėšyti džinsai

Karalienei tokie džinsai tikrai nepatiktų. Svarbią karališkosios šeimos stiliaus taisyklę M. Markle pažeidė dar 2017 metų rugsėjį, per karo veteranų sporto žaidynes „Invictus“ Toronte, nors tuomet dar nebuvo susižadėjusi su princu Harry. Belieka tikėtis, kad šie džinsai nėra jos mėgstamiausi.

Meghan Markle ir princas Harry

2. Atvira sužadėtuvių suknelė

Vien tai, kad paklius į karališkosios šeimos ratą, dar nereiškia, kad Meghan visuomet privalo laikytis nusistovėjusių aprangos taisyklių. Nors karalienė nebūtų pritarusi šiai suknelei, M. Markle sukėlė susižavėjimą, kai apsivilko holivudišką sužadėtuvių suknelę su viršumi iš peršviečiamo audinio, dekoruoto siuvinėjimais.

Oficiali Meghan Markle ir princo Harry nuotrauka

3. Rankinės nešiojimas

Nors tai neprieštarauja karališkosios šeimos aprangos kodeksui, šis aksesuaras nėra tas aprangos elementas, kurį dažnai nešiotųsi būsimoji M. Markle brolienė Kate Middleton.

Meghan Markle

4. Baltos spalvos paltukas

Nors M. Markle jau pažeidė griežtas karališkosios šeimos aprangos taisykles, ji taip pat atliko didžiulį darbą, pakoreguodama savo asmeninį stilių ir pasiruošdama naujam vaidmeniui. Mes kalbame apie baltą paltuką ir žalią suknelę, kuriuos ji vilkėjo per fotosesiją sužadėtuvių proga.

Kadangi Didžiojoje Britanijoje dažnai būna vėsu, paltai yra tapę esmine karališkosios šeimos narių garderobo dalimi, ir M. Markle puikiai prie to prisiderino.

Princsa Harry ir Meghan Markle

5. Chaki spalvos sijonas

Princas Harry ir M. Markle kai kurias karališkosios šeimos taisykles pažeidė kartu, įskaitant tai, kad dar prieš vestuves atliko pirmąsias karališkąsias pareigas. Tiesa, M. Markle, segėjusi midi ilgio chaki spalvos sijoną ir vilkėjusi juodu golfu, puikiai atliko savo vaidmenį ir atitiko aprangos kodą.

Meghan Markle

6. Žemę siekiantis tamsiai mėlynas paltas

Kalbant apie pirmąsias oficialias pareigas, dar prieš tai, kai pademonstravo chaki ir juodos spalvos derinį, M. Markle buvo pastebėta su žemę siekiančiu tamsiai mėlynos spalvos paltu. Tiek šio palto pasiuvimas, tiek spalva yra mėgstami karališkosios šeimos.

Meghan Markle

7. Jos pirmoji skrybėlaitė

Tai nebūtų straipsnis apie karališkosios šeimos stilių, jei nepaminėtume pirmosios M. Markle skrybėlaitės – ir dar vienos tiek jos, tiek princo Harry pažeistos taisyklės. Priešingai tradicijoms, M. Markle 2017 metų Kalėdas praleido su karališkąja šeima (nors dar nėra susituokusi su princu Harry - karalienė turi būti didelė jos gerbėja) ir buvo pastebėta mūvinti pirmąja, karališkajai šeimai priderančia skrybėlaite.

M. Markle jau pamėgo karališkosios šeimos monochrominį stilių ir jos pirmoji skrybėlaitė buvo tobulas aksesuaras jos įvaizdžiui.

Meghan Markle
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)