Išpardavimai tampa didžiuliu galvos skausmu kiekvienam, užsukusiam į nuolaidų suviliotą parduotuvę. Kaip neįsigyti to, ko nereikia? Kaip nepasiduoti momentiniam norui nusipirkti madingiausius šio sezono batus, nes jiems taikoma didžiausia nuolaida?

Irina Cybina

1. Grubūs aulinukai. Sagtys, diržai, kniedės ir įvairios metalinės detalės nugula ant aulinių batų. Siūlau rinktis juodos spalvos aulinukus su sidabro spalvos detalėmis.

Avalynė

2. „Metalizuoti“ batai. Kosmoso tematika vis dar karaliauja ant podiumo. Sidabriniai ir metalizuoti batai yra ryškus akcentas, kuri lengva derinti prie aprangos.

Avalynė

3. Lakuotos odos batai. Po pertraukos jie ir vėl grįžta i mūsų spintas, nes yra praktiški ir juos lengva prižiūrėti. Komfortas yra viena iš svarbiausių tendencijų.

Avalynė

4. Balta spalva. Ateinantį vasaros sezoną tokia avalyne bus visiška mados „karalienė“ ir tai tęsis iki pat žiemos.

Avalynė

5. Kaubojiško stiliaus batai. Tiems, kurie turi daugiau drąsos ir nebijo eksperimentuoti. Kaubojiški akcentai bus madingi ne tik avalynėje, bet ir visame įvaizdžio kūrime.

Avalynė
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)