Štai net penkios įtikinamos priežastys, kodėl ryškios spalvos tampa priešnuodžiu nuo liūdesio:

1. Pradėkite ruoštis naujam drabužių sezonui

Jei metų pradžioje įsigyti pirkiniai tinka pavasariui ir netgi vasarai, drįstame teigti, kad tai – vertinga investicija. Panorėjusios nusipirkti megztinį laisvalaikio garderobui ar ryškų vilnonį paltą darbinių drabužių garderobui, nebijokite ryškių spalvų.

2. Suteikite neutraliems drabužiams gyvybingumo

Galbūt jau atsibodo juodos kelnės arba rusvas paltas, kurį pirkote vos prasidėjus rudeniui? Gal tereikia vienos kitos ryškios spalvos, kad vėl pamiltumėte daug kartų dėvėtus drabužius.

Gal smėlinis megztinis prašyte prašosi raudonų kelnių ar tamsiai mėlyno švarko, o senam geram languotam paltui žūt būt reikia violetinės palaidinės ir smaragdų spalvos sijono? Patikrintas būdas atšviežinti senus džinsus – priderinti prie jų ryškios spalvos palaidinę ar akcentą.

3. Eksperimentuokite su neįprastais spalvų deriniais

Kol už lango maža spalvų, pasinaudokite proga paeksperimentuoti su netradiciniais spalvų deriniais. Išeikite iš saugių pilkos, baltos ir juodos derinių zonos ir pamėginkite suderinti garstyčių su žalsva, oranžinę – su švelnia alyvine spalva.

Pasiskolinkite idėjų iš Victorios Beckham knygos – jos drąsus požiūris į spalvas seniai tapo išskirtinu stiliaus bruožu, o vien spalvų derinimo procesas teikia įkvėpimo.

4. Įtraukite spalvų ir į darbinį garderobą

Jei šaltuoju metu eisite į darbą vilkėdamos vienspalvius drabužius ir kelių atspalvių baltus marškinius, gyvenimas gali atrodyti visiškai niūrus. Patarimas – jei drabužis, kurį norite pirkti, yra kelių spalvų, rinkitės ne dar vieną juodą megztinį (kurių jau turite šešis), o ryškesnės, gyvesnės spalvos variantą.

Jeigu dar nežinote, kokios spalvos jums labiausiai, tinka, kreipkitės į specialistą, kad sudarytų jums tinkančių spalvų paletę – tada žinosite, kad naujas ryškiaspalvis drabužis tiks ne mažiau nei neutrali alternatyva.

5. Ryškios spalvos – sveikintina

Šalti mėnesiai asocijuojasi su blankesne spalvų palete, bet logikos čia nėra. Lygiai kaip šaltuoju sezonu nereikia atsisveikinti su mėgstamais saulės akiniais, taip ir ankstyvą pavasarį galite vilkėti ryškius viršutinius drabužius, spalvingus megztinius ir pan. Nėra jokių priežasčių vengti spalvų šaltuoju metu.

#PFW @britishvogue by @garconjon 🖤

A post shared by Julie Pelipas (@juliepelipas) on Oct 8, 2017 at 2:52am PDT

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)