Tokios naujienos neturėtų stebinti, nes K. Middleton visa tai jau teko patirti. Nuo tos akimirkos, kai tik pora pranešė apie sužadėtuves, M. Markle ėmė drabužius rinktis itin atidžiai. Būtent taip jau ne vienerius metus elgiasi K. Middleton.

Žinoma, šių dviejų karališkosios šeimos atstovių drabužiai labai skirtingi, tačiau dizainerių pasirinkimo principai vis tik labai panašus.

Kai Kembridžo kunigaikštienė lankosi kitoje šalyje ar dalyvauja renginyje kartu su kitų šalių atstovais, ji visada pasinaudoja proga pristatyti savo tėvynę atitinkamu dėvimų drabužių pasirinkimu.

M. Markle elgiasi panašiai viešiems pasirodymams rinkdamasi britų ir kanadiečių prekių ženklų drabužius. Notingame be vienos minutės karališkoji nuotaka dėvėjo kanadiečių prekių ženklo „Mackage“ paltą, kurį derino su britų prekių ženklų „Joseph“ ir „Kurt Geiger“ sijonu ir batais.


Vida Press nuotr.

Visai neseniai Brikstone Meghan nufotografuota dėvinti M&S megztinį ir kanadiečių prekių ženklo „Smythe“ paltą.


Vida Press nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)