Pagal čia dirbančios SPA centro atstovės, kiekviena spalva daro didelę įtaką mūsų gyvenimo būdui, o jeigu norėtume sau vienokių ar kitokių pojūčių, turėtume vadovautis skirtingomis spalvų terapijomis.

Dar antikos laikais taikyta spalvų terapija, kurios tikslas – padėti išgyti nuo kai kurių ligų ar atstatyti dvasinę pusiausvyrą.

Violetinė terapija

Violetinė spalva

Aktyvuoja kūrybinius ir dvasinius gebėjimus, atveria savigarbą, pakylėja dvasiškai, lavina įžvalgumą, įkvepia kilniems tikslams.

Violetinis aromatas

Levandų aromatas atpalaiduoja kūną ir protą, suteikia ramybės pojūtį, harmonizuoja mintis, pašalina įtampą kūne.

Violetinė terapija

Rožinė terapija

Rožinė spalva

Pažadina meilę sau, padeda suprasti ir priimti save tokį, koks esi, aktyvuoja moteriškumą, didina jausmingumą, atveria nuoširdžiam bendravimui.

Rožinis aromatas

Iš rožių, ylang ylang ir bergamotės eterinių aliejų, suteikia tikėjimo savimi, atveria širdį džiaugsmui ir atveria bendravimui, žadina meilę artimam.

Žalia terapija

Žalia spalva

Subalansuoja emocijas, atstato pusiausvyrą, šalina pyktį ir slogią nuotaiką, atstato gyvybinę energiją, regeneruoja mintis.

Žaliasis aromatas

Iš rozmarino, čiobrelių ir mėtų eterinių aliejų, nukelia į gamtos prieglobstį, kur tvyro harmonija ir ramybė, žalias aromatas atstato energijos stoką, atkuria teigiamas emocijas, atnaujina vidinius resursus.

Indigo terapija

Indigo mėlyna spalva

Mažina padidėjusį jautrumą, giliai atpalaiduoja kūną, aktyvuoja intuiciją, iš kasdienio gyvenimo perkelia į dvasines erdves.

Indigo mėlynos spalvos aromatas

Iš vetiverijos, eukalpitų ir apelsinų eterinių aliejų, gydo emocijas, aktyvuoja įžvalgas ir intuiciją, atstato nervų sistemą, verčia susimąstyti apie tikrą gyvenimo esmę.

Indigo terapija

Mėlyna terapija

Mėlyna spalva

Nuramina protą ir dvasią, padeda greičiau atsipalaiduoti ir pamiršti rūpesčius, šalina baimes, išgrynina mintis, aktyvuoja intelektinius gebėjimus.

Mėlynas aromatas

Iš levandų, kadagio uogų ir citrinų eterinių aliejų, įkvepia pasitikėjimo savimi, suteikia vidinės ramybės, išsklaido baimes, pašalina vidines įtampas.

Geltona terapija

Geltona spalva

Kelia džiaugsmą ir optimizmą, mažina stresą, šalina blogą nuotaiką, neleidžia užvaldyti depresijai, sušildo bendravimą ir jausmus.

Geltonas aromatas

Iš apelsinų, greipfrutų ir mandarinų eterinių aliejų, akimirksniu apkelia nuotaiką, šalina negatyvias mintis, įkvepia atvirai šypsenai ir laimės pojūčiui.

Raudona terapija

Raudona spalva

Atkuria energijos resursus organizme, suteikia jėgų ir tikėjimo savimi, atveria jausmingumą, motyvuoja tikslams.

Raudonas aromatas

Iš ylang ylang, pelargonijų ir bergamotės eterinių aliejų, stimuliuoja nervų sistemą, suteikia energijos, stiprina pasitikėjimą savimi, sušildo jausmus, atveria meilei.

Raudona terapija
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją