1. Geriausias stiliaus patarimas, kurį esate gavusi? Visoms klientėms ir bičiulėms, kurios pasimetusios blaškosi tarp išpardavimo lentynų, sakau: „jei paėmusi daiktą į rankas dvejoji, ar jį pirktum už pilną kainą (arba iš karto matai, kad ne) – nepirk jo ir su nuolaida. Nedėvėsi. Ir nedžiugins.“

2. Dizainerių kūryba ar „įkandamesni“ populiarūs prekių ženklai? Tobuloje spintoje – miksas tarp vieno ir kito. Dar įmaišyčiau kokybiškų lėtosios mados drabužių.

3. Jūsų nuomone, stilingiausio žmogaus titulą Lietuvoje pelnytų ...? Sąrašas būtų netrumpas – kuo toliau, tuo geriau žmonės atrodo. Mano galva, stilingumas slepiasi ne po rožiniu paltu ar ekscentriška išvaizda, o po harmonija tarp tavęs ir tavo spintos.

4. Drabužis, be kurio neįsivaizduojate savo garderobo? Marškiniai ir džinsai.

5. Kokie atspalviai ir raštai dominuoja jūsų spintoje? Mėlyna, pilka, žydra ir balta. Šiek tiek leopardo ir metalo akcentų.

• harmony in my body and soul after visiting @spavilnius •

A post shared by Agne Gilyte (@agne_gilyte) on Jan 11, 2018 at 6:50am PST

6. Kliaujatės savo skoniu ar stilisto nuomone? Taip jau nutiko, kad mano atveju to atskirti neįmanoma.

7. Suknelės vakarėliams ir renginiams – pirkti ar nuomotis? Improvizuoti savo spinta ir nusipirkti trūkstamas detales. Bet jei primygtinai reikėtų rinktis iš šių dviejų variantų – nuomotis.

8. Aksesuarai, į kuriuos rekomenduojate investuoti? Plaukai ir oda. Tai svarbiausi ir gražiausi aksesuarai – jiems negalima gailėti nei laiko, nei dėmesio, nei pinigų.

9. Kasdienė rankinė – mažesnė ar tokia, kurioje telpa visas gyvenimas? Turiu ir vieną, ir kitą. Dažnai net laikau vieną kitoje, kad pasiėmus visą gyvenimą su savimi, galėčiau didžiąją palikti automobilyje, o pasičiupusi mažąją nulėkti iki kavinės puodelio kapučino.

10. Ko niekada, už jokius pinigus nesutiktumėte vilkėti? Niekada nesakau niekada.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)