Kadangi Geltonasis šuo – žemės elementas, Naujametę naktį sėkmę trauksiančios spalvos irgi yra žemiškos, natūralios. Įsivaizduok rusvą smėlį, raudoną molį, gelsvus javų laukus, skystą gintarinį medų, sodriai geltonus rapsus, pienes. Prie traukiančių laimę priskiriami ir kūno ar švelnūs kreminiai atspalviai.

Kita laimingųjų spalvų grupė - raudoni ir rausvi atspalviai. Norinčioms 2018 m. sulaukti karjeros aukštumų: ryški rožinė, fuksijų, orchidėjų violetinė ir metų spalva – ryški violetinė. Ieškančioms princo: pasteliniai rausvi atspalviai, nuo rožinio kvarco iki flamingų rausvos. Norinčioms šilto namų židinio ir aistringų jau sukurtų santykių: ryški raudona, vyšninė ir ugninė oranžinė.

Naujųjų sutiktuvėms tinkamiausi gėlėti audinių raštai. Geltonojo šuns ženklui priskiriamos 3 jo sėkmingąsias spalvas atitinkančios gėlės: rožės, orchidėjos ir medetkos (rožinė, violetinė ir geltona). Simboliu gali tapti nebūtinai rožėmis nusėta suknelė, pakaks ir vieno mažučio elemento, galbūt papuošalo (topinis sezono aksesuaras – žėrinčios segės) ar gėlėtos delninės.

Norite tikėkite, norite ne, bet sakoma, kad iš papuošalų skrynelės sėkmę trauks deimantai, opalais inkrustuoti žiedai ir lazurito puošmenos. Tačiau šie akmenys labiau tapatinami ne su naujamečiu vakarėliu, o su ateinančiais metais, tai - 2018 m. talismanai. Šį kartą geriau deimantais puoštis ne pačiai, o juos dovanoti kitam arba gauti dovanų.

Jeigu ketinate rengti teminį Naujųjų vakarėlį, įkvėpimo ieškok Azijos šalių kultūrose. Laimingoji Geltonojo šuns kryptis – egzotiškieji Rytai, pavyzdžiui, Japonija, Kinija, Indija.

Ar galima išrinkti vieną drabužį – tobuląjį sėkmės pranašą? Greta suguldžius visus Geltonojo šuns simbolius: spalvas, gėlių raštus, Azijos šalis, sėkmingiausiu drabužiu galėtų būti violetinis, rausvas ar geltonas kimono tipo švarkas, margintas rytietiškais gėlių motyvais. Nors iš pirmo žvilgsnio atrodo pretenzingai, kimono švarkelis bus prabangi ir originali vakarinio derinio detalė.

Talismaninės 2018 m. spalvos – ne kamarėlėje užsidariusios žiniuonės pranašystės, o tiesiog smagus žaidimas. Galbūt vieniems jos pametės idėjų vakarėlio aprangai, o kiti, pasipuošę sėkmę traukiančiomis spalvomis, drąsiau priims laukiančius pokyčius ir patikės savo tyliais norais. Naujųjų sutikimas gali būti spalvotas ne tik rūbais, bet ir susirinkusių šypsenomis, įspūdžiais ir kitų metų tikslais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)