DELFI Stilius apsilankė Vilniuje esančiuose skirtingose dėvėtų drabužių parduotuvėse, kur pabandė surasti, ką ten būtų galima rasti ir kuo pasipuošti kalėdiniam ar naujametiniam vakarėliui.

Pavyzdžiui, žvelgiant į naujų drabužių parduotuvių vitrinas, kuriose mirga viena už kitą gražesnės suknelės, susikurti šventinį įvaizdį nėra sunku. Belieka pasimatuoti ir išsirinkti, kuri jums tinka labiausiai. Tačiau teks susitaikyti ir su didesnėmis išlaidomis.

Na, o apsilankius dėvėtų drabužių parduotuvėse sudėtingiau rasti tinkamą drabužį, kuris tiktų jūsų šventei pagal pasirinktą tematiką. Be to, tokiose parduotuvėse dažniausiai tėra tik vienas patikusio drabužio dydis. Vis tik laimei nusišypsojus ir radus tinkantį drabužį, piniginė neliks ištuštinta, o ir vakarėlio metu galėsite atrodyti pritrenkiančiai.

Gruodžio ir sausio mėnesiais daugelis įmonių organizuoja darbo vakarėlius, kurių tematikos įvairiausios – nuo blizgesio iki rytietiškos stilistikos vakarėlio. Tad pabandėme pasižvalgyti skirtingų teminių šventinių drabužių skirtinguose dėvėtų drabužių parduotuvėse:

Kalėdų vakaras: suknelė 15 EUR
Kalėdų vakaras: 15 EUR

Blizgesys: sijonas 6,95 + palaidinė 2,6 = 9,55 EUR
Blizgesys: 9,55 EUR
Haute Couture (Aukštoji mada): suknelė 16 EUR
Haute Couture: 16 EUR
GALA vakaras: suknelė 38 + delninukė 8 + apyrankės 5 = 51 EUR
GALA vakaras: 51 EUR
Japonų Naujieji metai (Rytų kultūros tematika): suknelė 3,40 EUR
Japonų Naujieji metai: 3,40 EUR
Oficialus: suknelė 20 + rankinė 9,60 = 29,60 EUR
Oficialus: 29,60 EUR
Dievai ir deivės: suknelė 26 + galvos papuošalas 2,90 = 28,90 EUR
Dievai ir deivės: 28,90 EUR
Kokteilis: suknelė 5,70 EUR
Kokteilis: 5,70 EUR
Bohemiškas: suknelė 6 EUR
Bohemiškas: 6 EUR
Skirtingų šalių tradiciniai kostiumai: korėjietiškas kostiumas 25 EUR
Korėjietiškas kostiumas: 25 EUR

Atradome visko, ko ieškojome – nuo mažos juodos suknelės iki prabangios vakarinės suknios ar skirtingų tautinių kostiumų. Priderinti aksesuarus taip pat nebuvo sunku, nes prie prekystalių puikuojasi įvairiausi ir puošniausi papuošalai bei skirtingų stilių rankinės ar delninukės.

Kainos dėvėtų drabužių parduotuvėje – įvairios ir svyruoja nuo 3 eurų iki 50 eurų. Kitoms prekėms dar taikoma papildoma 20 procentų nuolaida. Belieka atidžiai ieškoti ir susirasti sau tinkantį variantą. Na, o už tokią sumą puošnius aprangos derinius pavyktų rasti tik second hand parduotuvėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (161)