Stilistės klienčių sąraše tokios žvaigždės kaip Rachel Bilson, Kristen Bell ir Scarlett Johansson, taigi, jos patarimai, ko gero, tikrai verti dėmesio.

1. Juodas švarkas

Idealaus dydžio ir meistriškai pasiūtas švarkas – tai klasikinis, moteriškumą išryškinantis drabužis, puikiai tinkantis bet kuriam figūros tipui. Jį galima derinti su džinsais, maža juoda suknele, kelnėmis, sijonais ir kt. Svarbu, kad dėvimas švarkas būtų tinkamo dydžio ir pabrėžtų liemenį. Jis neturi būti per laisvas.

2. Leopardo kailio rašto šalis

Net ir vilkėdamos paprastučiais trikotažiniais marškinėliais neturite atsisakyti įvairių priedų. Stilingą įvaizdį pavyks susikurti pasitelkus kad ir ryškių, į akis krentančių raštų šalikėlį.

3. Raudoni žemakulniai bateliai

Pasirinkusios juodus batelius tikrai niekada neprašausite, tačiau raudona spalva suveiks kaip energijos pliūpsnis ir bet kokiu oru pagyvins jūsų įvaizdį. Raudonus žemakulnius galima kuo puikiausiai derinti su dryžuotais marškinėliais ar lietpalčiu.

4. Dryžuoti marškinėliai

Ši laikui nepavaldi klasika vėl ant bangos. Dryžuotus marškinėlius galima derinti su ryškiais ar raštuotais drabužiais. Puiku, jei marškinėliai kyšos iš bleizerio ar trumpo švarkelio.

5. Efektingas vėrinys

Apsirūpinti keliais universaliais drabužiais, o įvaizdį keisti manipuliuojant aksesuarais – tikrai puiki mintis. Tarkim, efektingas, dėmesį patraukiantis vėrinys tikrai pravers, jei norėsite pasijusti išskirtinė.

6. Juoda maža suknelė

Mažą juodą suknelę moteris turėti tiesiog privalo. Tik investuoti visada geriau į išskirtinius gaminius. Vertėtų paieškoti modelio su įdomiai sukirptomis rankovėmis, dailiu dirželiu ar dar kokia nors unikalia detale. Be to, suknelė turi būti tinkamo dydžio ir silueto!

7. Juodos matinės pėdkelnės

Apsimovusios kokybiškas pėdkelnes iškart pastebėsite, kad kojos atrodo plonesnės, todėl galėsite drąsiau jaustis su suknele, kuri kitu atvejų būtų kiek per trumpa. Kad visiškai nepersišviestų, galite užsimauti net dvejas pėdkelnes. Toks sprendimas žiemą padės nesušalti.

8. Laikrodis

Laikrodžio paskirtis nėra vien rodyti laiką. Šį daiktą galima naudoti kaip stilingą aksesuarą. Pavyzdžiui, laisvai užsegtas auksinės spalvos laikrodis gali atrodyti kaip prašmatni apyrankė.

9. Klasikinis lietpaltis

Lietpalčiui verta nepagailėti ir didesnės sumos – juk jis tiks net tada, kai priaugsite ar numesite šiek tiek svorio. Rinkitės klasikinį, į apačia kiek platėjantį siluetą. Gerai, jei per liemenį lietpaltis bus sujuostas dirželiu. Lietpaltį galima vilktis ant bet kokių drabužių, pradedant džinsais ir baigiant dalykiniais kostiumėliais.

10. Į apačią platėjantys džinsai

Į apačią platėjančios kelnės tinka kone kiekvienai figūrai. Tokie džinsai puikiai atrodo prie batų su platforma, padeda susikurti paprastą kasdienį stilių ir jaustis patogiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)