Tokiu atveju nesvarbu, ar esi 34 dydžio kelnes dėvinti, ar ieškanti plius dydžio drabužių, galvos skausmas išlieka panašus.

Jūsų teismui „Dydis nesvarbu“ pristato keturis plius dydžio derinius, įkvėptus šios žiemos sezono švenčių spalvų: juodos, baltos ir sidabro.

Už gražiausią derinį balsuokite ČIA.

1. Juoda su juoda ir dar šiek tiek blizgančios juodos po juoda

Drąsioms, pasitikinčioms ir nebijančioms to parodyti kitiems. Taip, kaip moteris jau seniai nėra vyro papuošalas, taip ir suknelės gali būti dėvimos viename derinyje su kelnėmis. Nes, o kodėl ne?
Giedrė Valavičiūtė

2. Ir darbui ir vakarėliui

Šiomis dienomis, kai vakarėliai vyksta iškart po darbų, šį derinį galima labai puikiai adaptuoti šiai situacijai. Vieną akimirką jūs dalyvaujate posėdyje, o kitą jau šmaikščiai šokinėjate per balas ir lekiat į linksmybių akimirkas. Vakarėlio nuotaikai sukurti padės šventiškai nusiteikusios pėdkelnės bei sidabru inkrustuotas švarkas.
Giedrė Valavičiūtė

3. Aksominis proveržis

Aš šį aksomą apjuosiau odos diržu, nors suknelė nuostabiai atrodo ir be jo. Tiesiog tokia, kokia yra.
Giedrė Valavičiūtė

4. Tobulai netobula

Kodėl? Nes juk žiema, nes juk visur taip purvina, nes juk jos kirpimas ne visoms figūroms tinka. O aš sakau, kad netobuli pasirinkimai puošia. Kažkas netikėto ir pritraukiančio akį, suteikiančio daug erdvės klausimams, o kartu gali būti ir geras atspirties taškas pažintims ir tolimesniems pokalbiams.

Įdomi suknelės konstrukcija nebūtinai leis ją pamilti iš pirmo pasimatavimo, o galbūt net ir netiks, nes kirpimas išties ne taip palankiai gula ir šiek tiek iškraipo figūrą. Bet, kaip ir rašiau, kiek galime būti tiesiog gražios, būkime ir įdomios ir drąsios, ir tobulai netobulos.
Giedrė Valavičiūtė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)