„Patį didžiausią dėmesį skyriau rūbo konstrukcijai ir siūlėms. Man svarbu, kad žmogus jaustųsi patogiai, rūbas ant jo gulėtų tarsi nulietas. Ypatingą dėmesį visuomet skiriu kokybei – man labai svarbu, kad klientas po pirmo skalbimo neatbėgtų ir nesakytų, kad drabužis susigadino“, – dėsto drabužių kūrėja.

E. Mankus sako, kad ši kolekcija ypatinga savo išieškotomis konstrukcijomis, sprendimais, kurie atsirado su laiku, naudota daug dekoratyvinių siūlių ir detalių. „Kaip ir mano klientai, likau ištikima veliūrui. Tačiau šiais metais man pačiai imponuoja ir minkštas bei švelnus trikotažas. Detalėms naudojau eko odą ir sintetinį žvilgų audinį, kuriuo norėjau pabrėžti konstrukcinius ir dekoratyvinius elementus. Dekoruojant išliko mano labai mėgstamos kaukolės, tačiau jos tapo kur kas subtilesnės. O svarbiausias kolekcijos akcentas – siuvinėtas erelis“, – sako dizainerė.

Eva Mankus kolekcija vyrams

Kurdama naująją kolekciją dizainerė dėmesį skyrė įvairaus amžiaus vyrams, tad, pasak jos, laisvalaikio kostiumą mielai dėvės ir jaunuoliai, ir solidaus amžiaus vyrai. „Kaip tik todėl fotosesijos modeliu pasirinkau atlikėją Martyną Kavaliauską. Norėjau pabrėžti veržlumą, jaunatviškumą. Manau, fotografei Ievai Micel tai puikiai pavyko“, – sako ji.

Eva Mankus kolekcija vyrams

Nors naujoji kolekcija jau dabar sulaukė didelio susidomėjimo, kūrėja pasakoja, kad jos prioritetas vis dėlto yra ne tiražinių kolekcijų kūrimas, o individualus darbas su klientais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)