Tamsų lapkričio vakarą lietuviško dizaino namų erdvė pasidavė šventiniam ritmui. Tik čia jis kitoks. Be skubos, greito ir gausaus pirkimo, šluojančio lentynas. Lietuviško dizaino namai laikosi principo – mažiau yra daugiau.

„Nuo pat pradžių pabrėžėme, kad mūsų pristatomi nišiniai lietuvių kūrėjų produktai tinka dovanoms, tačiau – originalioms, asmeniškoms, skirtoms mylimiems ir brangiems žmonėms. Juk ypatingoms šventėms kaip Šv. Kalėdos būtent tokių dovanų, galinčių nustebinti bei pradžiuginti artimuosius ar draugus, ir ieškome“, – sako viena „Locals.lt“ įkūrėjų Inga Ramonienė.

Neabejotinai tokiai dovanų kategorijai galima priskirti šį vakarą pristatytą stilingojo Žilvino Grigaičio kolekcijos „Ž_jewellery_styled by Medalika“ papildymą. Jų formą, spalvas ir akmenų pasirinkimą įkvėpė unikali Tasmanijos sala, išsiskirianti iš visų kitų Australijai priklausančių salų. Žilvinui ji netgi kiek primena Lietuvos kraštovaizdį.

„Su Žilvinu pradėjome bendradarbiauti prieš pusmetį, ir esame tuo labai patenkinti. Mums garbė, kad tokiam originaliam prekiniam ženklui pristatyti jis pasirinko būtent mūsų erdvę. Tai vienintelė vieta Lietuvoje, kur galima įsigyti Žilvino kūrinių, - džiaugėsi viena dizaino namų įkūrėjų Danuta Fedorovič. – Jie visada sulaukia didelio pirkėjų susidomėjimo. Nors, tiesą sakant, jo kurtos segės yra ne kiekvienam. Jų unikalumas, originalumas traukia akį, todėl tokioms segėti reikia drąsos.“

Vardinei, specialiai lietuviško dizaino namams „Locals.lt“ kurtai unikalių segių kolekcijai stilingas vyras taip pat naudojo iš tėvų ir senelių paveldėtus juvelyrinius dirbinius. Tuo jo segės dar įdomesnės, nes padėjo brangų palikimą prikelti naujam gyvenimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)