1. Visais sezonais yra labai svarbu batai. Į juos aš visada atkreipiu dėmesį. Kai pamatau žmogų, visada pažiūriu ir į jo batus. Aš pati labai mėgstu sportbačius, jų turiu labai daug. Šiais laikais sportbačiai yra top, nes tai yra ir patogu, o dabar jie ir labai madingi. Šiuolaikinė mada yra patogumas.

2. Paltas. Šį sezoną sugalvojau, kad noriu kailinių, nes niekada jų neturėjau, tai ir nusipirkau juos.

J. Starinskaitė neslėpė, kad kailiniai, kuriuos įsigijo – tikro kailio, nors pripažino, kad dėl to nekrykštauja. Ji yra už gyvūnų teises ir gyvūnų jai labai gaila.

3. Stengiuosi kiekvieną dieną pasidaryti makiažą ar bent jau minimaliai pasidažyti, kad tai būtų lyg koks akcentas. Man patinka ryškios lūpos arba pravedimas su blizgučiais.

Justė Starinskaitė

4. Auskarai. Nors pati labai nedrįstu eksperimentuoti, bet labai žaviuosi moterimis, kurios nešioja didelius auskarus ir juos sugeba labai gražiai priderinti. Pati renkuosi minimalius auskarus. Taip pat patinka įvairūs žiedai. Mėgstu, kad ant rankų būtų minimalūs aksesuarai. Kadangi rankos labai daug kalba apie žmogų – labai gražu, kai jos būna papuoštos.

5. Didesnį prioritetą skiriu megztiniams nei švarkams. Megztinius vilkiu kasdien, tik šiandien pasipuošiau švarku.

Kelnės ar sijonai?

6. Aš visą laiką esu už kelnes, nes taip patogiau. Ir tik labai retais atvejais dėviu sijoną. Nesakau, kad sijonas nėra gražu, man labai gražu moteriški dalykai. Moteris yra labai faina būtybė, kuri gali kombinuoti daug dalykų.

Skrybėlės ar kepurės?

7. Žiemą aš kepures kartais užsidedu, skrybėlės – ne. Turiu dovanotą skrybėlę, bet niekada jos nenešioju. Anksčiau galvojau, kad man netinka kepurės, bet mano draugas kažkaip išmokė mane jas dėvėti ir parodė, kad man jos visai tinka, nuo to laiko nešioju kepures.

Justė Starinskaitė

8. Šaliką turiu laibai didelį ir storą. Jis ir labai gražiai atrodo, ir labai šiltas. Pirštinės – gražu, bet naudojant dabartinius telefonus, tai yra nepatogu, kai jas reikia pastoviai nusiiminėti. Aš jų nelabai nešioju, nebent tik tada, kai vedžioju savo šunį, kur nors gamtoje, tada išsitraukiu, nes šalta.

9. Niekada nenešioju rankinių, viską dedu į kišenes, man taip patogiau. Visko, ko man reikia – lūpų dažai, kortelė ir telefonas. Aš nerandu rankinės, kuri man patiktų, tad visada jaučiuosi kaip su antikūniu. Tai vienintelė mano rankinė, kuri man šiandien tiko, tad ir užsidėjau.

Justė Starinskaitė

Be ko neišeitum į gatvę?

10. Man labai svarbu nagai. Niekada negaliu išeiti iš namų, jei mano nagai yra nesutvarkyti. Jie nebūtinai turi būti lakuoti, bet privalo būti tvarkingi. Visada nagus pastebiu ir pas kitus žmones.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)