D. Kazėnaitė seniai norėjo parodyti, kaip pagal ją atrodo tobula nuotaka. Kadangi vizažistė niekaip negalėjo apsispręsti, kuris įvaizdis būtų pats geriausias, nusprendė įgyvendinti visas savo subrandintas idėjas, rašoma pranešime spaudai.

Fotosesijos modeliais tapo žinomos Lietuvos moterys. Į nuotakos vaidmenį įsijautė Lietuvą pasaulyje garsinantis modelis Karolina Toleikytė, socialinių tinklalapių žvaigždė Karolina Meschino, dizainerio Karlo Lagerfeldo numylėtinė, modelių agentūros įkūrėja Dovilė Viršilaitė, TV laidų vedėja Indrė Stonkuvienė ir stilistė, viena gražiausių Lietuvos moterų Asta Valentaitė.

„Visos šios moterys yra mano mūzos. Jos žavi savo išvaizda, charakterio savybėmis, asmenybe, yra garsios skirtingose srityse. Šios moterys yra neprilygstamos lyderės, savo žinomumą užsitarnavusios įgimtu talentu ir darbu“, – sako D. Kazėnaitė.

Karolina Meschino
Karolina Toleikytė
Indrė Stonkuvienė
Dovilė Viršilaitė
Asta Valentaitė

„Pagrindinė mano fotosesijos idėja yra ta, kad kiekvienai nuotakai linkiu būti savimi ir rinktis tai, kas iš tiesų tinka. Linksma, susimąsčiusi, seksuali, provokuojanti, o kartais pikta – kiekviena moteris yra unikali ir nepakartojama“, – sako D. Kazėnaitė.

Kartu su D. Kazėnaite dirbo visa specialistų komanda. Fotosesija įamžino vienas žinomiausių Lietuvos mados fotografų Gediminas Žilinskas. Seniai ne paslaptis, kad prieš jo objektyvą svajoja atsidurti daugelis šalies garsenybių, o pakviestos nusifotografuoti ryžtasi drąsiausiems eksperimentams.

„Buvo labai smagu perkelti į nuotraukas šių žavių moterų virsmą nuotakomis. Visas jas gerai pažįstu ir galiu pasakyti, kad visos puikiai įsijautė į nuotakų vaidmenį. Bandžiau įsivaizduoti, kaip jos atrodytų prie altoriaus. Vaizdas būtų pribloškiantis“, – šypsosi G. Žilinskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)