Tarp kviestinių apdovanojimų ceremonijos žvaigždžių didžiausio žiniasklaidos dėmesio sulaukė atlikėja Selena Gomez. Išraiškingų bruožų mergina raudonu kilimu žengė įsispraudusi į odinę „Coach“ suknelę ir kedendama gerokai šviesesnes nei įprasta sruogas.

Belgų dizainerio Olivier'o Theyskenso suknele ir šiuo metu itin madingais „Giuseppe Zanotti“ ilgaauliais pasipuošusi amerikiečių aktorė Nicole Kidman taip pat tapo fotografų traukos objektu.

Italų dizainerio Giuseppe Zanotti atvirus aukštakulnius avėti pasirinko ir aktorė Jenna Dewan-Tatum. Tiesa, pirmu smuiku moters pasirinktame įvaizdyje griežė įspūdinga iš Velso kilusio mados kūėjo Julieno Macdonaldo suknelė.

DELFI Stilius kviečia pasižvalgyti į Amerikos muzikos apdovanojimų ceremonijos viešnias ir įvertinti jų pasirinktus įvaizdžius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją