Ko reikėtų vengti ir į ką svarbiausia atkreipti dėmesį ruošiantis darbo vakarėliui pasakoja sostinės drabužių salono „FG atelier“ ekspertai.

NE:

  • Itin natūralios medžiagos. Tokios kaip 100 proc. medvilnė, vilna ar šilkas. Jei medžiagos yra plonos, jos likusios glamžytis, todėl nuotraukose jos neatrodys taip puikiai, kaip jūs norėtumėte.
  • Vienkartiniai rūbai. Tai tie drabužiai, kurie dažniausiai yra perkami iš reikalo ir būna dėvimi tik vieną kartą.
  • Pernelyg trumpos suknelės, kurios tiesiog netinkamos biuro aplinkai, per gilių iškirpčių palaidinės, permatomi audiniai ir blizgūs drabužiai. Juk norėtumėte, kad drabužis tarnautų ilgai, o ne tik vieną vakarą. Todėl geriau rinktis drabužius, kurie tinkamai suderinus su kitais jūsų spintoje esančiais rūbais, tarnautų ir darbo dienomis?

TAIP:

  • Medžiagos su „priemaišomis“. Geriausia rinktis tas, kuriuose yra bent šiek tiek sintetikos, elastano. Tuomet medžiagos nesiglamžo ir atrodo tvarkingai visą vakarą.
  • Krepas. Storesnio audinio medžiaga, kuri atsižvelgiant į jos sudėtį (medvilninis, šilkinis, vilnos) puikiai atrodo ant kūno ir tinka šaltesniam sezonui.
  • Klasika. Tokie drabužiai kaip švarkai, kostiumai, kurie iš mados neišeina ir gali būti dėvimi ilgą laiką.
  • Kostiumai. Jie gali būti dėvimi ir kartu, ir atskirai. Kostiuminės kelnės puikiai tiks ir prie megztuko, marškinių ar liemenės. O švarkas pasitarnaus bet kokioje situacijoje.

Deriniai, kurie puikiai tiks darbo vakarėliui ir tolimesniam dėvėjimui biure ar laisvalaikiu pagal „FG atelier“:

1. Nepaprastas paprastumas – juodas smokingas. Nors iš pirmo žvilgsnio jis gali atrodyti gana paprastai, tačiau derindamos jį su blizgiais aukštakulniais, raudonais lūpų dažais ir subtiliais papuošalais atrodysite puikiai.

Drabužių derinys
2. Spalvos pliūpsnis – raudonas vyriško tipo kostiumas. Ryškios spalvos tikrai suteikia šventinės dvasios ir daugiau energijos, todėl ryškus kostiumas gali būti tikras išsigelbėjimas.
Drabužių derinys

3. Šis tas „ant bangos“ – aksominis kostiumas. Aksomas šiuo metu karaliauja visur, ši medžiaga išties suteikia šventiškumo jausmą ir atkreipia dėmesį. Kadangi šis derinys yra gana ryškus, su makiažu ir šukuosena nereikėtų peržengti ribų: plaukus susukite lengvomis bangomis ar suriškite į uodegą ir to pakaks tobulam vakarėlio įvaizdžiui.

Dėvėdamos kostiumo dalis atskirai puikiai atrodysite ir įprastą dieną. Ryškiai raudonas aksomines kelnes prigesinkite baltais marškiniais ar medvilniniu plono audinio megztuku.
Drabužių derinys
4. Suknelė, su kuria niekada neprašausite. Klasikinio kirpimo suknelė, marginta metalinio atspalvio detalėmis, vakarėlyje leis išsiskirti iš „mažų juodų suknelių“ minios.
Drabužių derinys
5. Nemirštanti klasika – tvido švarkas. Tikriausiai pastebėjote, kad tvidas šį sezoną atsidūrė must-have sąrašų viršūnėse. Įsigijusios kokybišką tvido švarką tikrai nepasigailėsite. Šis rankomis dekoruotas ir auksinio atspalvio siūlais siuvinėtas švarkas gali būti puikus vakarėlio kompanionas ir pagrindinis derinio akcentas.
Drabužių derinys
6. Disko dvasia – blizgus švarkas. Šiek tiek drąsesnėms moterims ryškus blizgaus tvido švarkas yra puikus sprendimas. Spintoje turėdamos tokią aprangos detalę, kokteilių vakarėliui pasiruošite per kelias sekundes. Laisvesnio silueto juodos kelnės ir aukštakulniai leis švarkui groti pirmu smuiku, o jūs jausitės kaip tikra vakaro karalienė.
Drabužių derinys
7. Jei suknelės, kelnės ir sijonai jau šiek tiek pabodo – rinkitės kombinezoną. Žinoma, jį privalu dėvėti su aukštakulniais. Platus kelnių siluetas vizualiai ilgins kojas, o dirželis ties liemeniu suteiks figūrai daugiau moteriškumo. Kadangi kombinezonas nėra iššaukiantis, drąsiai galite improvizuoti su makiažu ir įdomesnėmis šukuosenomis.
Drabužių derinys
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)