Taigi fotosesijos metu ir paaiškėjo, kaip apsirengę darbuotojai pasitinka kūną ir mintis atpalaiduoti atvykusius klientus.

Pavyzdžiui, nors aprangos standartai galioja tik registratūrų darbuotojams, administracija standartų neturi.

DELFI Stilius surengtos fotosesijos metu savo aprangos stilių demonstravo ir uniformas vilkintys viešbučio registratūros darbuotojai, ir administracijos žmonės, kuriems vilkėti uniformų nereikia. Specialiais drabužiais čia rengiasi kineziterapeutai, jie dėvi sportines aprangas, o gelbėtoją čia išvydome vilkintį sportiniais marškinėliais ir šortais bei avintį guminėmis šlepetėmis.

Taip pat išsiskiria gydytojų, slaugytojų, masažuotojų, kosmetologų, pirtininkų, kambarinių, valytojų ir kavinės padavėjų bei restorano šefų apranga.

Rinkodaros vadybininkė Inga Urbanavičienė papasakojo, kad penktadieniais galioja „džinsų diena“, kada darbuotojai gali į darbą ateiti apsirengę šiek tiek laisviau. „Tą dieną darbuotojai gali mūvėti džinsus, jeigu neturi svarbių susitikimų. Griežti reikalavimai galioja aptarnaujančiam personalui, kuris dėvi specialias uniformas“, – aiškino I. Urbanavičienė.

Tad klientų aptarnavimo sferoje dirbantys žmonės visada turi vilkėti uniformas, segėti aksesuarus – kaklaskarę ar kaklaraištį. Jų, kaip ir visų kitų darbuotojų, drabužiai ir avalynė visada turi būti švarūs ir tvarkingi.

Moterys turi mūvėti pėdkelnes šviesiai rudos spalvos, o žiemą galima dėvėti ir tamsesnes pėdkelnes. O vyrai, tiesiogiai bendraujantys su svečiais, mūvi juodas kojines. Makiažas ir kvepalai – nuosaikūs. Leidžiami ne daugiau nei trys papuošalai. Net ilgi plaukai privalo būti surišti.

O dabar siūlome artimiau susipažinti su Druskininkų „Grand SPA Lietuva“ kolektyvu ir pamatyti, kaip apsirengę jie dirba savo darbus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)