1. Geriausias stiliaus patarimas? „Svarbu būti ne madingam, bet stilingam“.

2. Dizainerių kūryba ar „įkandamesni“ populiarūs prekių ženklai? Drabužinėje turiu vieną kitą dizainerio kūrinį. Vienas mano mėgstamų lietuviškų prekių ženklų yra „Undress“, o iš svajojamų įsigyti pirkinių – Ramunės Piekautaitės kolekcijos drabužiai.

Kaip ir bet kuris kitas žmogus, perku ir populiariuosius prekių ženklus. Manau, kad prabangesnį drabužį galima efektingai priderinti prie paprastesnių drabužių. Tačiau galiu tvirtai pasakyti, kad nesu mėgėja lankytis parduotuvėse ir darau tą tik iš poreikio atnaujinti garderobą.

3. Stilingiausio žmogaus titulą Lietuvoje pelnytų...? Pirma į galvą šovusi mintis – ponia Alma Adamkienė. Mane žavi jos asmenybė, subtilus skonis.

4. Drabužis, be kurio neįsivaizduojate savo garderobo? Vienareikšmiškai, džinsai! Ir, ko gero, juodos spalvos. Antras dalykas, be kurio neišsiversčiau, yra suknelės, mat mano darbotvarkėje yra daugybė renginių.
Gerūta Griniūtė

5. Kokie atspalviai ir raštai dominuoja jūsų spintoje? Anksčiau būčiau sakiusi, kad spintoje daugiausia tamsių, juodos spalvos drabužių, tačiau per pastaruosius kelerius metus garderobą papildė ryškiaspalviai deriniai. Man patinka žaisti su kontrastuojančiais atspalviais.

Ką mano drabužinėje retai išvystumėte, tai pastelinės spalvos drabužiai, mat šviesūs atspalviai nėra mano mėgstamiausias pasirinkimas. Bent jau kasdien. Kita vertus, vesdama įvairius renginius, nevengiu šviesių suknelių.

Kalbant apie raštus, lygūs audiniai man arčiau kūno. Tačiau kartais, esant išskirtinėms progoms, mėgstu dėvėti nėriniuotus drabužius. Na, pavyzdžiui, švarkelio ir nėriniuotos palaidinės derinį.

6. Kliaujatės savo skoniu ar stilisto nuomone? Jeigu kalbame apie kasdienius stiliaus sprendimus – pasitikiu savo skoniu, o prieš šventes tariuosi su stilistais – juk tai sritis, į kurią jie gilinasi ir kurią išmano. Taigi tam, kad neprašaučiau pro šalį, ypač derindama detales, pasikonsultuoju.

7. Suknelės vakarėliams ir renginiams – pirkti ar nuomotis? Turėti keletą dailių suknelių vakarėliams ar panašioms progoms verta. Tačiau ypač renginiams, kuriuos tenka vesti, reikalingo drabužių kiekio nei galėčiau įsigyti, nei sutalpinčiau spintose. Taigi šiuo klausimu – tikrai nuomotis!
Gerūta Griniūtė

8. Aksesuarai, kuriuos mėgstate ir į kuriuos rekomenduojate investuoti? Visų pirma, rekomenduočiau pasikliauti savo skoniu, nes rekomendacijos iš šono nežinia, kiek vertingos. Jei reiktų investuoti, tikrai nepagailėčiau pinigų gerai rankinei.

Iš aksesuarų labiau mėgstu juvelyrų kurtus auskarus, kurių žvalgausi butikuose, o štai žiedų beveik niekuomet nemūviu. Tas pats pasakytina ir apie diržus.

9. Kasdienė rankinė – mažesnė ar tokia, kurioje telpa visas gyvenimas? Tokia, į kurią tilptų visas, o jei nepavyksta – bent pusė gyvenimo. Rankinė turėtų būti pakankamai talpi, tvirta ir ilgai tarnaujanti. Čia svarbu pasirinkti tokią, kuri džiugintų akį, nes rankinė lydi kiekviename žingsnyje.

10. Ko niekada, už jokius pinigus nesutiktumėte vilkėti arba avėti? Nevilkėčiau vulgarių apdarų, kuriems būtų ne vieta ir ne laikas.
Gerūta Griniūtė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)