Išblukusius, nuskalbtus, murzinai pilkus ar tokiais pavirtusius juodus džinsus dėvėkite kurdamos kontrastą su skaisčiai balta, intensyvia juoda, sodria burgundiško vyno ar turtingomis brangakmenių spalvomis (smaragdo, rubino, granato, žaliojo, mėlyno ar oranžinio safyro, ir pan.).

Nebijokite spalvų – jos veiksmingas ir trumpiausias kelias nudėvėtus, spalvą praradusius džinsus paversti įspūdingo ansamblio dalimi: tereikia įsigyti gryno, gilaus atspalvio viršutinės kūno dalies drabužį.

Finally getting chilly ❤️ #liketkit @liketoknow.it http://liketk.it/2sUWR

A post shared by Sarah Baitamouni Rabbat (@sarahbtm) on Oct 2, 2017 at 2:22pm PDT

Sunday 😄 #TheBlondeSaladGoesToNewYork

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Sep 10, 2017 at 9:45am PDT

Tuo tarpu ramūs, nekrintantys į akis pasteliniai tonai ar monochromatiniai deriniai su nublukusiais pilkais džinsais vargu ar suteiks taip siekiamos harmonijos dermės. Greičiau paliks nepageidaujamą kasdieniškumo ir nuobodulio įspūdį.

Todėl šviesius, švelnius ir minkštus, su pilka lengvai derinamus pastelinius atspalvius (pvz., blyškiai rausvą, pudros, biskvito, švelnią žydrą ir kt.) rinkitės tik tuo atveju, jei Jūsų džinsai spalvine prasme ne „pavargę“, o švieži, naujutėliai ir neblukinti.

Stiliaus prasme, prie pilkų, kaip ir apskritai prie bet kurių džinsų, derės kone viskas: nuo sportinių batelių, paprasčiausių marškinėlių ar baikerio striukės iki koketiškų aukštakulnių, baltos raukiniais puoštos palaidinės, kašmyrinio megztuko ar elegantiško tvido švarkelio.

Tačiau pasiryžusios suteikti antrą gyvenimą pilkiems blukintiems ar nudriskusiems džinsams, pusiausvyros derinyje siekite kokybiškais, tvarkingai pasiūtais ir prabangiai atrodančiais drabužiais bei aksesuarais, kurie tokiam, tarsi atsainiai sukurtam ansambliui suteiks tauraus stilingumo ir rafinuotumo, o ne pirmos jaunystės denimo drabužis nesiųs apsileidimo signalų.

Ši taisyklė galioja ne tik pilkos spalvos, bet ir visų kitų spalvų nutrintiems, nubrizgusiems, plėšytiems ar sunešiotiems iki skutų ir iš skirtingų denimo gabalų sudurstytiems, tarsi nugyvenusiems ilgą ir mums nežinomą gyvenimą džinsams.

Poruokite juos su elegantišku kostiuminiu, smokingo ar „Chanel“ tipo švarku, stambiais auskarais ir elegantiškais aukštakulniais arba prašmatnia palaidine, dailiais plokščiapadžiais ir efektinga rankine, arba berankovio megztinio ir kardigano deriniu iš kašmyro, arba su bet kuo kitu, ką sugalvosite – laisvė rinkis Jums.

When in doubt, put it cap on it.✔️ All about hats right now on tsangtastic.com

A post shared by Jenny Tsang (@tsangtastic) on Nov 15, 2016 at 7:13pm PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)