Oversize megztinis ir nėriniuotas sijonas

Plonytė neriniuoto sijono medžiaga gal ir neapsaugos nuo šalčio, tačiau priderinę jį prie jaukaus padidinto dydžio vilnonio megztinio sukursite nuostabų kontrastą.

Drabužių sluoksniavimas

Plėšyti džinsai ir tinklinės pėdkelnės

Tinklinės pėdkelnės šiuo metu išgyvena renesansą. O kad įvaizdžio nepaversti vulgariu, vienas saugiausių variantų – tinklines pėdkelnes derinti prie plėšytų džinsų.

Drabužių sluoksniavimas

Trumpintos kelnės ir tamprės

Netikėtas duetas, ar ne? Tačiau žvilgtelėkite į nuotrauką – vos penkis centimetrus matomas tamprių kraštas atrodo nepretenzingai ir stilingai. Dar vienas pliusas – ši aprangos detalė puikiai sušildys jūsų kojas žvarbiomis dienomis.

Drabužių sluoksniavimas

Trumpas megztinis ir peplum stiliaus palaidinė

Spintoje dulka šiltesnėms dienoms tinkanti peplum (apačioje platėjanti) palaidinė ar marškiniai su gausiai dekoruotais kraštais? Šie drabužiai puikiai pritaikomi ir žvarbesniu oru – vilkėkite kartu su trumpu šiltu vienspalviu megztiniu.

Drabužių sluoksniavimas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)