Kailiniai puikiai tinka ir prie suknelės, ir prie džinsų, ir prie plačių kelnių. Atrodo, nėra, tokio rūbų derinio, prie kurio negalėtume priderinti šiltų kailinių, rašoma pranešime spaudai. Stilistės sesės dvynės Dovilė ir Živilė Kurauskaitės, pasivadinusios „TWINS“, pataria, kokie kailiniai yra šio sezono „must have“.

Spalvos. Neapsiribokime vien tik tamsiomis spalvomis. Šį sezoną galima rasti ne tik tamsios spalvos kailinių, bet ir spalvotų, kurie pagyvins mūsų pilką kasdienybę. Iš spalvų dominuoja tamsiai žalia – pušų, mėlyna (elektrinė), geltona – citrinos spalvos, švelniai rožinė su levandų priemaiša. Raudona spalva ir šiais metais išlieka viena iš geidžiamiausių. Aišku, nepersistenkite. Jei rengiatės ryškios spalvos kailinius, venkite kitų ryškių spalvų.

Dirbtinis kailis. Šio sezono topas – dirbtiniai kailiniai. Visas pasaulis kraustosi iš proto dėl stilingųjų dirbtinių kailinių, kurie puikiai pasitarnaus ir einant į darbą, ir į teatrą prie puošnios suknelės.

Šį sezoną ypač madingi dirbtiniai lapės kailiniai, kurie yra šio sezono „must have“ ir jau yra pamėgti garsiųjų žvaigždžių kaip Olivia Palermo. Dirbtinių kailinių galima rasti kiekvienoje rūbų parduotuvėje, tad būti stilingai šį sezoną – ne problema.

Deriniai. Kailinius derinkite prie klasikinių kelnių, megztinio aukštu kaklu, baltų marškinių. Šį sezoną atrodysite ypač stilingai, jei kailinius derinsite prie platėjančių į apačią kelnių. Laisvalaikiu kailiniai puikiai dera prie džinsų ir odinių tamprių, kurios mums suteikia laisvės pojūtį ir valiūkiškumą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)