Svetainė purewow.com pateikia penkis paprastus stiliaus patarimus, kaip nešioti karališko dydžio drabužius, kai jūsų ūgis nesiekia nė 165 cm.

Stenkitės, kad jūsų siluetas būtų subalansuotas

Velkatės didžiulę, megztinio tipo suknelę? Derinkite ją su siaurais auliniais batais virš kelių ar aptemptais džinsais, kad atsvertumėt išpūstą viršutinę kūno dalį. Kitas variantas – aptempta palaidinė viršuje ir plačios kelnės ar banguojantis sijonas apačioje. Tiesiog stenkitės, kad jūsų aprangos ansamblyje būtų tik vienas padidinto dydžio drabužis.
Something Navy

Viską juoskite diržu

Klausykite, smulkiosios merginos: diržas yra jūsų geriausias draugas. Platus megztinis? Ties juosmeniu sujuoskite jį diržu. Padidinto dydžio apsiaustas? Pažiūrėkite, ar galite jį sujuosti. Jūsų tikslas – visus šiuos drabužius sutraukti taip, kad išryškėtų jūsų figūros linkiai. Tokiu būdu šiuose audiniuose nepaskęsite.

Žiūrėkite, kad likę drabužiai būtų moteriški

Padidinto dydžio drabužiai (ypač bliuzonai) dažnai atrodo vyriškai ir ant jūsų smulkios figūros gali pernelyg dominuoti. Kad neprarastumėt moteriškumo, prie didesnių „boyfriend“ stiliaus drabužių rinkitės gėlėtą suknelę ar seksualią palaidinę.
This Time Tomorrow

Rinkitės patrumpintas palaidines ir paaukštintą juosmenį

Jūsų mažam ūgiui netinka padidinti megztiniai, kurie išpučia jus tarsi popierinį maišą? Rinkitės tokio stiliaus drabužius, kurių apačia būtų šiek tiek aukščiau juosmens ir išryškintų jūsų pusiaują. Prie tokių palaidinių segėkite juosmenį apglėbiantį sijoną ar mūvėkite kelnes paaukštintu juosmeniu.
Song of Style

Jei kyla abejonių, kiškite viršutinį drabužį į kelnes ar sijoną

Patikėkite: bet kuris padidinto dydžio drabužis atrodys dešimt kartų geriau, jei ties juosmeniu bus sukištas į kelnes ar sijoną – taip jis išryškins jūsų liekną liemenį ir neleis jums atrodyti kaip vilnos gumului. Tai galioja ir prailgintiems nertiniams su sagutėmis, golfams bei pūstoms palaidinėms.
Memorandum
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)