Pasirodo, kokteilinės suknelės ir džinsiniai švarkeliai gali gyventi harmonijoje, rašo purewow.com. Štai geriausi patarimai, kuriais pasidalijo drabužių derinimo guru.
Brooklyn Decker

Rinkitės tinkamus aksesuarus

Prabangios medžiagos, tokios kaip aksomas, satinas ir tiulis, dienos metu gali atrodyti kiek per prašmatniai, tačiau jas visai nesunku kiek prislopinti. Viskas, ko jums reikės, tai užbaigiant įvaizdį parinkti tinkamus batus, papuošalus ir rankines. M. Decker siūlo žavingą ilgos suknelės ir ilgaaulių derinį, prie kurio priderinti minimalistinio stiliaus aksesuarai.
Brooklyn Decker

Nepamirškite spalvų

Lengviausias būdas dviem daiktams susieti – per spalvas. Languoti flaneliniai marškiniai ir seksualus nėrinių sijonas atrodo harmoningai tik dėl viena kitą papildančių mėlynos atspalvių. Įvaizdį užbaigia kitos languotų marškinių spalvos bateliai.
Brooklyn Decker

Ieškokite panašių detalių

Šis puošnus sijonas dienai atrodo kiek per pasakiškai. Ilgas iki žemės! Su nėriniais! Permatomas! Tačiau gėlių raštai puikiai atkartoja detales ant odinės striukės, dėl ko šis duetas tampa tikra svajonių komanda. Bandykite atrasti sąsajų tarp savo kasdienių ir išeiginių drabužių: metalo spalvos siūlai ir auksiniai papuošalai, spindinti oda ir žvyneliai ar velvetas ir zomša.
Brooklyn Decker

Orientuokitės į paprastus siluetus

Žemę siekiantis moteriškas drabužis atrodys įmantriai, kad ir ką darytumėte. Pradėkite nuo šventinių daiktų iš savo drabužių spintos, kurie jau turi tam tikrų elementų, pavyzdžiui, smarkiai siuvinėta sportinių marškinėlių kirpimo palaidinė ar prabangios satino kelnės, šiek tiek primenančios sportines kelnes.

Nepamirškite, kad aksesuarai tokiu atveju turi būti minimalūs – pakaks baltų sportinių batų ir lengvai pasuktų garbanų, ir atrodysite visiškai pasiruošusi tam, ką diena jums atneš.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)