– Prie kokių drabužių ilgaauliai atrodo geriausiai?

– Visi ilgaauliai, be jokių išlygų, visuomet geriausiai atrodo prie juos akcentuojančių drabužių: trumpų šortų, sijonų, suknelių, ilgų kardiganų ir panašiai.

Gabija Varnaitė

– Kokie ilgaauliai ant kojų atrodo gražiausiai?

– Geri ilgaauliai yra dviejų tipų: klasikiniai, kurių ilgis yra virš kelių, arba iki kelių. Ilgaauliai virš kelių yra skonio reikalas ir ne visiems patinka. Tačiau rekomenduočiau turėti abu variantus. juk batų niekada nebus per daug.

Kalbant apie ilgaaulius virš kelių linijos, siūlyčiau rinktis kuo elegantiškesnius, klasikinius variantus. Kadangi tokio tipo batai kaip ant pjedestalo pastato jūsų kojas. Batų medžiaga ir oda turėtų būti kuo plonesnė, o ypač šį sezoną. Kuo natūraliau batai atrodys ant kojų – tuo elegantiškesnį įvaizdį susikursite.
Gabija Varnaitė

– Prie kokių drabužių ilgaaulius batus reiktų vengti derinti ir kada jie gali atrodyti vulgariai?

– Griežtų taisyklių nėra ir būti negali. Kiekviena moteris renkasi tai, kas jai gražu ir taip turėtų būti. Tačiau, jei damos kibs į vasarinius sijonėlius ir juos derins prie aulinių batų – vaizdas bus blogas.

Taip pat trumpas trikotažinis sijonas ir ilgaauliai – ne ir dar kartą ne! Tačiau trumpas veliūrinis sijonas ir auliniai – puikus rudens derinys. Sakyčiau, kad pagrindinė taisyklė yra suvokti sezoną ir audinio svarbą.

– Kokie ilgaauliai tinka darbui, laisvalaikiui ir vakaro progoms?

– Ilgaaulius virš kelių rekomenduočiau avėti laisvalaikiu, vakarui ar progoms, kai galite sau leisti paeksperimentuoti ir išreikšti save originaliau. Tuo tarpu standartiniai ilgaauliai, kurie siekia kelių liniją, yra puikus variantas tiek darbui, tiek laisvalaikiui. Jie yra neįpareigojantys ir laisvi.

– Dalis žmonių mano, kad ilgaaulių batų nedera avėti kartu su džinsais. Kaip yra iš tikrųjų?

– Tinka ir net labai. Tiesiog reikia orientuotis į sezoną, spalvas, medžiagų kirpimus. Prie ilgaaulių gražiausiai dera sodrių spalvų aptemptos kelnės ir džinsai. Aš pati šį sezoną rinkčiausi jodinėjimo stiliaus aulinius batus, derinčiau juos prie mėlynų džinsų, baltų marškinių bei „polo” stiliaus švarkelių.

Kokie yra šio rudens ir artėjančios žiemos sezono madingiausi ilgaauliai batai?

– Sakyčiau, medžiaginiai (batai – kojinės). Jie yra be galo patogūs, turi daug variacijų ir kaina yra visoms priimtina, nes atsisakome odos.

Gabija Varnaitė

– Kokius pirkti ilgaaulius batus, kad jie būtų nepavaldūs besikeičiančioms tendencijoms ir būtų madingi visais šaltaisiais sezonais?

– Norint turėti tiek batų, tiek drabužių, kurie būtų nepavaldūs sezonų tendencijoms, reikia rinktis amžinąją klasiką. Ji niekada nepalieka podiumų, mados žurnalų. Klasikiniai batai, drabužiai derėtų bent su 60 proc. spintoje esančiais drabužiais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)