H. Klum be jokios abejonės ateinančią savaitę surengs Helovino vakarėlį, tačiau prieš imdami aiškintis, kaip gi ji pasipuoš šiais metais, apžvelkime ankstesnių metų grėsmingiausius ir dramatiškiausius jos įkūnytus įvaizdžius, pradedant robotu ir baigiant susiraukšlėjusiu zuikiu, rašo „The Telegraph“.

2016 m. – 5 antrininkės

Praėjusiais metais per Heloviną H. Klum bičiulius privertė gerokai suglumti, mat į vakarėlį atvyko su penkiomis antrininkėmis. Ir atskirti tikrąją manekenę buvo išties nelengva užduotis!

2015 m. – Džesika Rabbit

Išgalvota herojė Džesika Rabbit – tai 2015 m. šventinė H. Klum mūza. Siedama savo kūnui suteikti putlių formų ji kelias dienas prieš šventinį vakarėlį praleido protezų laboratorijoje. Vėliau socialiniame tinkle „Instagram“ skelbti vaizdai leido brėžti paralelių tarp jos ir gundančius įvaizdžius itin mėgstančios Kim Kardashian.

2014 m. sparnuotas stebuklas

2014 m. supermodelis virto milžinišku drugeliu su vaivorykštės spalvų sparnais ir hipnotizuojančiomis akimis.

2013 m. dailioji močiutė

Siekdama pabloginti savo išvaizdą ji pasidabino žilais plaukais, raukšlėmis ir pigmentinėmis dėmėmis. Vokiečių modelis Niujorko naktiniame klube „Marquee“ surengė pritrenkiantį kasmetinį pasirodymą. Įvaizdžiui išbaigtumo suteikė kostiumėlis, perlai ir lazdelė.

2012 m. Kleopatra

H. Klum kostiumų demonstravimo planai 2012 m. buvo sugadinti dėl rytinę JAV pakrantę talžiusio uragano Sandy. Užuot numetusi Kleopatros įvaizdžio įkvėptą kostiumą į tolimiausią kampą ji tiesiog perkėlė vakarėlio datą į gruodžio 1 d. tam, kad galėtų papildomą mėnesį skirti tobulam įvaizdžiui sukurti. „Oskaro“ ir „Emmy“ apdovanojimus pelnęs makiažo specialistas Billas Corso transformavo modelio veidą panaudodamas šimtus kruopščiai išdėliotų kristalų, paryškinusių jos skruostikaulius, lūpas ir nosį.
Heidi Klum

2011 m. kraujas, prakaitas ir ašaros

Kažin ar kas gali būti klaikesnio už pasirodymą Helovino vakarėlyje gulint ant skrodimo stalo su dviem krauju apsitaškiusiais medikais prie kojų. „Tai toks negyvėlio kūnas su nuimtu pirmu odos sluoksniu. Iš esmės tai yra tikrų tikriausias nuogumas.“ – tokį įvaizdį komentavo pati H. Klum.

Šis H. Klum įvaizdis kurtas ant jos kūno užpurškus negyvėlio pavidalą. Papildykite bendrą vaizdą kontaktiniais lęšiais, pūvančiais dantimis ir gausite įspūdingą rezultatą.

2010 m. robotė Klum

2010 m. tiesiogine to žodžio prasme virto transformeriu. Keturių vaikų motina pasirinko raudoną ir violetinę spalvas superherojės įvaizdžiui kurti, o įspūdį sustiprinti jai padėjo hidrauliniai keliantys batai.

Ateivio transformerio vaidmenį atlikusiai žmonai kompaniją palaikė sutuoktinis Sealas, virtęs sidabro spalvos drabužiais aprengtu raumenų kalnu. H. Klum pažadėjo kitą kartą būtinai sukurti įvaizdį ir jųdviejų vaikams, dievinantiems superherojus.

2009 m. varna

Kalbėdama apie varnos kostiumą H. Klum akcentavo, kad snapas iš tikrųjų kėlė rimtų nepatogumų, buvo sudėtinga gerti. Ne ką mažesnių sunkumų tuometiniam jos gyvenimo draugui Sealui sukėlė sparnai, trukdę patogiai įsitaisyti automobilyje vykstant į vakarėlį.

2008 m. indų deivė Kali

Vos pažvelgus į indų deivės Kali atvaizdą dėmesį traukia daugybė spalvotų jos rankų. Tikėtina, kad nė nepastebėsite papildomų kruvinų plaštakų ar poros nupjautų galvų, kurias gniaužia jos pirštai.

2007 m. jausminga katytė

Savaime suprantama, negalite kaltinti Helovino entuziastės noru bent kartą pasirodyti pasipuošus šventiniu katės kostiumu. Nieko keisto, kad bent kartelį H. Klum leido sau įkūnyti seksualųjį moters katės įvaizdį, papildytą dailia apykakle, ūsiukais ir subtiliais katiniškais dantukais.

2006 m. pirmoji nuodėmė

Prisidėjęs kuriant šį kostiumą Martinas Izquierdo pasidalino prisiminimais apie 2006 m. Adomo obuolio kostiumą. Jo teigimu, šiam kostiumui sukurti prireikė daugiausiai pastangų. Kodėl gi taip nutiko? Esmė ta, kad vokiečių gražuolė H. Klum tuo metu buvo nėščia ir pilvas buvo jau tikrai nemažas.

2005 m. kraujuojanti širdis

Kas galėjo pamanyti, kad vampyrams patinka toks įvaizdis. Rožę primenanti kraujuojanti širdis ant korseto ir voratinklis padėjo modeliui ir vėl nustebinti itin originaliu proginiu įvaizdžiu.

2004 m. moderni ragana

Modelis tais metais pasirinko raudonos raganos įvaizdį. Po vakarėlio teritoriją ji skraidė ant didžiulės medinės šluotos.

2003 m. auksinė mergaitė

Helovino vakarėlyje H. Klum virto auksu tviskančia ateive iš kosmoso, apsišarvavusia metaliniais šarvais ir pasipuošusia iš ausinio šalmo besiveržiančiomis storomis kasomis.

2002 m. Betė Bup

Be jokios abejonės, Betė Bup atrodo iš tiesų nuožmiai. Pasipuošusi žėrinčiais dirbtiniais papuošalais H. Klum įkūnijo džiazo amžiaus karikatūrą.

2001 m. Ledi Godiva

Modelis H. Klum virto XI a. kilmingąja anglosaksų ponia Ledi Godiva. 2001 m. vakarėlyje ji pasirodė ant arklio, apsirengusi lateksiniu katės kostiumu ir su įspūdingu šviesiu peruku ant galvos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)