„Kaip dažnai mes randame laiko pakelti akis į dangų ir pažiūrėti į žvaigždes? Kaip dažnai leidžiame sau svajoti apie dalykus, kurie verčia mus jaustis laimingomis? Prisimenu, kaip vaikystėje su draugėmis žiūrėdavome į naktinį dangų ir laukdavome krintančių žvaigždžių, kad galėtumėme sugalvoti norą. Ir ko tik mes tuomet neprisigalvodavome, – pristatydama naują savo kolekciją kalba dizainerė. – Būtent šių gerų atsiminimų įkvėpta sukūriau kolekciją, kuri man primena tas krintančias žvaigždes, vaikystę ir laiką, kai galėdavome nerūpestingai svajoti. Ir, nors dabar mes jau suaugome, tačiau norų ir svajonių juk vis dar turime, deja, labai dažnai jiems nelieka laiko, nes paskęstame darbuose ir rutinoje.“

A. Deveikytės 2017/18 metų rudens žiemos kolekcija

A. Deveikytė sako esanti laiminga kurdama drabužius moterims, nes tai buvo viena iš jos svajonių, kurią pavyko įgyvendinti. „Sulaukusi besišypsančių klienčių ir nuoširdžių atsiliepimų suprantu, kad mano kūriniai padeda įgyvendinti ir kitas, kad ir nedideles svajones. Todėl linkiu visoms moterims atrasti laiko savo svajonėms ir norams. Kas žino, galbūt jų išsipildymui pakaks giedro naktinio dangaus, krintančios žvaigždės ir sugalvoto noro. Na, arba mano sukurto rūbo“, – juokiasi dizainerė.

2017/18 metų rudens žiemos sezono moteriškų drabužių kolekcijoje dominuoja tamsūs audiniai, marginti baltais raštais, primenančiais naktinio dangaus žvaigždes.

A. Deveikytės 2017/18 metų rudens žiemos kolekcija

Kaip ir kiekvienoje kolekcijoje, taip ir šioje, drabužiai yra papuošti išskirtiniais A. Deveikytės akcentais – pynimais, kurtais rankomis. Būtent jie suteikia drabužiams unikalumo, kadangi kiekvienas iš jų turi kiek kitokį raštą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)