Renginio organizatoriai džiaugiasi, kad šiemet bendradarbiaudami su „StiliuSOS“ stiliaus konsultantais lankytojams galės pasiūlyti ypatingą paslaugą – asmeninę stiliaus konsultaciją, rašoma pranešime spaudai.

„Šaltajam sezonui prasidėjus skubame atnaujinti garderobą, tačiau ne visuomet nusiperkame drabužius ir aksesuarus, kurie mums išties tinka. Todėl neretai net ir turėdami pilną spintą rūbų nežinome, kaip rengtis. Su šia problema padės susitvarkyti profesionalūs stiliaus konsultantai. Jie patars kaip susikurti tinkamą įvaizdį bei individualų stilių, leis geriau pažinti save ir drabužius.

Ši stiliaus konsultacija – tai unikali mugės naujovė ir nemokama dovana renginio lankytojams. Labai tikimės, kad stilistų patarimai padės kiekvienam mugės lankytojui išsirinkti ir įsigyti idealiai tinkančius drabužius bei aksesuarus.“, – džiaugėsi renginio organizatorė, dizainerė ir UAB „Inži Group“ vadovė Ingrida Rutkauskaitė – Naujokė.

Trečius metus iš eilės „Fashion Bazaar“ mugė vyks didžiausios Baltijos šalyse mados ir tekstilės „Baltic Fashion & Textile“ parodos metu. Čia renginio lankytojai atras daugybę lietuviškų drabužių, aksesuarų, namų interjero detalių kūrėjų bei grožio produktų gamintojų.

Nuostabius kvapus namams ir sau išbandyti pakvies „FumParFum“ prekinio ženklo įkūrėjas, radijo laidų, renginių vedėjas ir TV projektų dalyvis Aistis Mickevičius. „Kristi Andress“ mados namai aprengs ir papuoš elegantiškų drabužių bei aksesuarų ieškotojus.
„FumParFum“

Modernius avangardinio stiliaus drabužius pristatys miniatiūrinio mados ženklo steigėja Diana Paukštytė, o drabužių kūrėja Lilija Larionova pakvies įsigyti stilingų rūbų rudens – žiemos sezonui.

Mugėje net ir išrankiausias mados ieškotojas atras tai, ko ieško. Čia bus galima įsigyti tik kruopščiai atrinktų mados kūrėjų gaminius ir su profesionalių stilistų pagalba papildyti savo garderobą naujais ir madingais drabužiais!

Renginys vyks „Litexpo“ parodų ir kongresų centre didžiausios Baltijos šalyse mados ir tekstilės „Baltic Fashion & Textile“ parodos metu. Kartu jos po vienu stogu sukvies daugiau nei 400 dalyvių iš 25 pasaulio šalių.
Fashion Bazaar mugė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją