Čia dirba 128 informacinių technologijų specialistai, kurie didžiąją dalį paslaugų eksportuoja į Šiaurės Europos šalis, Didžiąją Britaniją bei JAV.

Tiek tiesioginėje veikloje, tiek kasdienybėje visi darbuotojai vadovaujasi savo susikurta „enjoyIT“ (mėgaukis tuo arba mėgaukis IT) strategija, kuri reiškia pasitenkinimą tiesioginiu darbu bei savo aplinka.

„EnjoyIT“ filosofija atsispindi ir darbuotojų aprangoje – visi turi laisvę atrodyti taip, kaip jaučiasi geriausiai ir patogiausiai ne tik penktadienį, bet ir visomis savaitės dienomis.

Pasak čia dirbančių žmonių, jie kasdien gali rengtis taip, kaip nori. Kolektyvas yra nusprendęs, kad nevaržys savęs jokiomis aprangos kodo taisyklėmis.

„Jeigu tik nori, gali ateiti į darbą vilkėdamas supermeno kostiumą“, – juokavo rinkodaros vadybininkė Viktorija Bikulčiūtė.

Pamatykite, kaip IT specialistai atrodo „Penktadienio aprangos kodo“ fotosesijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)