Erdem x H&M“ yra tikrai išskirtinė kolekcija, todėl norėjau šios kolekcijos nuotraukose palikti šiek tiek paslaptingumo. Savo darbuose man labiausiai patinka perteikti siurrealizmo netikėtumą ir detalėmis sustiprinti aplinkos, kurioje yra pozuojama, įvaizdį — pavyzdžiui, pakabinti gėles aplink pozuojantį modelį ir taip sukurti įrėminimo iliuziją“, — savo įspūdžiais atsiųstame pranešime dalijasi fotografas.

„Erdem x H&M“ kolekcija

Kartu su „Erdem“ ir „H&M“ fotografas M. Pudelka nuotraukose vaizduoja stipriai jaučiamą Anglijos dvasią, o kolekcijos fotosesijos vieta — senoviniai, tačiau itin didingi rūmai, buvo pasirinkti neatsitiktinai. Šioje vietoje buvo filmuojamas ir Bazo Luhrmanno režisuotas „Erdem x H&M“ kolekcijos trumpametražis filmas.

„Erdem x H&M“ kolekcija

„Buvo labai malonu stebėti, kaip Michalas savo nuotraukose perteikia šios kolekcijos nuotaiką. Man be galo patiko, kaip fotografas, žaisdamas su skirtingomis detalėmis, tokiomis kaip gėlės, dar labiau sustiprino šios kolekcijos įvaizdį“, — džiaugiasi mados namų „Erdem“ įkūrėjas Erdemas Moralıoğlu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)