Atsiųstame pranešime pabrėžiama, kad naujoji kolekcija skiriasi nuo senųjų dekoro elementų gausa, spalvomis ir alsuoja lengva prabanga.

„Tai kolekcija ir fotosesija, įkvėpta mano vaikystės atsiminimų. Augau pas močiutę – kaime, kuriame buvo auginami naminiai gyvuliai ir paukščiai. Mano močiutė vakarais dar prisėsdavo prie vilnos verpimo ratelio, rodydavo savo jaunystėje išaustus užtiesalus, staltieses. Tokie rankų darbo kūriniai – mezginiai, siuvinėjimai man tapo tikru įkvėpimo šaltiniu mano darbe.

Džiaugiuosi, kad man teko galimybė prisiliesti prie audimo staklių ir žinau, iš kur ir kaip atsiranda audiniai ir siūlai, – pasakoja lietuviško prekės ženklo dizainerė Rūta Mackevičiūtė. – Naujausioje kolekcijoje naudojau daugybę rankų darbo austų juostelių, kuriomis puošiau šiuolaikinių minimalistinių siluetų drabužius.

Aksesuarų – rankinių ir apyrankių puošyboje naudojau smulkias metalines kniedes, jos taip pat buvo tvirtinamos rankomis.“

 „Coocoomos“ rudens/žiemos 2017 kolekcija

Šios rudens/žiemos kolekcijos herojė – ryški ir drąsi asmenybė, kuri nori būti pastebėta ir išsiskirianti iš minios. Jos spintoje daug nestandartinio dizaino bliuzonų, laisvesnio silueto kelnių, vakarui ir dienai skirtų suknelių, dekoruojamų rankų darbo dekoratyvinėmis juostelėmis.

Suknelė – tai ypatingas drabužis, kuris žiemos švenčių metu tampa nepakeičiama puošmena kalėdiniam ar Naujų metų vakarui. Šios kolekcijos moteris – koketiška, elegantiška ir stilinga asmenybė, mėgstanti kontrastus ir nebijanti puoštis.

 „Coocoomos“ rudens/žiemos 2017 kolekcija

Šį rudenį siūloma rinktis natūralius „oversized“ kašmyro megztinius, nestandartinių modelių bliuzonus, kurtus iš dviejų skirtingų audinių arba puoštus užtrauktukais, dėvėti natūralios vilnos kelnes, puoštas kojas ilginančiomis ir dailinančiomis juostomis.

 „Coocoomos“ rudens/žiemos 2017 kolekcija

Šiai žiemai dizainerė pristato ypatingą lauko drabužių kolekciją, kurioje – itin šiltos striukės-parkos su natūraliu kailiu, kašmyro paltai ir puspalčiai. Kolekcijoje gausu skirtingų tekstūrų audinių – vilna, medvilnė, eko oda, dirbtinis ir natūralus kailis.

Šį rudenį prekės ženklas rekomenduoja savo įvaizdį pagyvinti spalvomis – pilka, sendinto aukso, juoda, balta, raudona, o drabužių derinius puošti naujausiomis rankų darbo ėriuko odos rankinėmis, dekoruotomis smulkiomis metalinėmis kniedėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)