1. Renkamės per mažus apatinius. Dizainerės teigimu, dauguma moterų dėvi vienu dydžiu per mažus apatinius. Reikia rinktis tokio dydžio apatinius, kad jie neįsirėžtų į odą ir nesukurtų negražaus silueto po drabužiais.

2. Dėvime netinkamus apatinius po tam tikrais drabužiais. Ketinate apsivilkti aptemptą suknelę? Ir, žinoma, renkatės kelnaites su juostele. Tai tikrai nėra geriausias pasirinkimas. Svarbu atsižvelgti į tekstūrą, audinį ir spalvą renkantis geriausius apatinius. Kartais net šortuku stiliaus apatiniai sukuria gražesnį siluetą nei kelnaitės su juostele.

3. Perkame apatinius su storomis siūlėmis. Rinkitės apatinius siu plokščiomis siūlėmis, kurios sumažins tikimybę, kad jūsų apatiniai matysis po drabužiais.

4. Vasarą dėvime apatinius iš tinklinio audinio. Nors atrodytų, kad tinklelis leidžia odai geriau kvėpuoti, reikia nepamiršti, kad visgi tai yra sintetika, kuri sulaiko karštį ir drėgmę. Geriau rinkitės medvilninius ar bambukinius apatinius, kurie leidžia drėgmei garuoti.

5. Po baltais drabužiais dėvime baltus apatinius. Iš tiesų balti apatiniai sukuria kontrastą su jūsų oda, ir tai matosi po baltais drabužiais. Geriau rinkitės jūsų odos tonui artimiausios kūno spalvos apatinius.

6. Po tamsiais drabužiais dėvime šviesius apatinius. Nors atrodytų logiška po juoda suknele segėti kūno spalvos liemenėlę, tačiau šviesūs apatiniai gali matytis pro tamsius audinius, ypač jeigu jus kas nors fotografuoja su blykste. Po tamsiais drabužiais geriau tinka tamsūs apatiniai.

7. Skalbiame apatinius skalbimo mašinoje. Karštas vanduo, gręžimas ir skalbikliai gali pakenkti apatinių audinio elastingumui. Apatinius reikėtų skalbti rankomis su švelniu muilu arba skalbti skalbyklėje šaltu vandeniu ir įdėjus į tinklinį apatinių maišelį.

8. Perkame pigius apatinius. Taupančios apatiniams moterys iš esmės moka du kartus, nes pigūs apatiniai reikia ir prastesnės kokybės audinį, kuris tarnaus trumpai. Rinkitės geros kokybės, patogius ir ilgai tarnausiančius apatinius, net jei jiems ir teks išleisti papildomą eurą ar du.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)