Plaukų stilistai žino, kad naujų šukavimo tendencijų pristatymai prasideda būtent nuo mados savaičių – ant podiumo žingsniuojantys modeliai užduoda toną ateinančiam sezonui. E. Kavaliauskienė Paryžiuje darbavosi jaunos kartos dizainerio Estebano Cortazaro 2018 m. pavasario-vasaros kolekcijos pristatymo tarptautinėje komandoje. Besisukdama užkulisiuose profesionalė įsitikino, kad šį sezoną madingiausios šukuosenos stebins savo paprastumu, rašoma pranešime spaudai.

„Šiemet vyrauja gana nesudėtingi sušukavimo sprendimai. Čia galioja taisyklė: kuo paprasčiau – tuo gražiau. Lengvi kuodukai, laisvai krentantys plaukai, „šlapias“ įvaizdis, bangos, netvarkingos garbanos, neišbaigtos šukuosenos... Jokios perdėtos pompastikos, svarbiau – sveiki, išpuoselėti, žvilgantys, prižiūrėti plaukai. Nepamirškite ir skrybėlių bei kepurių – jos tikrai suteiks žavesio“, – pataria specialistė.
Estebano Cortazaro 2018 m. pavasario-vasaros kolekcijos pristatymo užkulisiai

Anot jos, šiųmetines tendencijas atitinkančias šukuosenas susikurti namuose nebus sudėtinga: kai kurioms jų neprireiks nė šukų – pakaks tinkamai pasirinkti plaukų formavimo priemones.

„Profesionalūs produktai puikiai atlieka savo funkcijas. Galbūt šiandieninėje pasiūlos rinkoje atsirinkti sau tinkamą produktą yra sudėtinga, bet tam yra plaukų stilistai. Kiekvienas profesionalus meistras gali pasiūlyti ir parekomenduoti priemones, tinkamiausias asmeniškai jums. Tuomet ir sušukavimas namuose nekels jokių didelių problemų: kelios papildomos minutės, ir jūs – kaip nulipusi nuo podiumo“, – tvirtina E. Kavaliauskienė.

Nors Paryžiaus mados savaitė yra ne pirmasis tarptautinis renginys, kuriame dalyvavo E. Kavaliauskienė, moteris tikina, kad būtent šis madų šou išsiskyrė pasiruošimu renginiui – specialistams buvo išsiųstas tik reikalingų įrankių ir prietaisų sąrašas. „Paradoksalu: nors sąrašas buvo gana ilgas, bet iš jo panaudotos tik šukos, ir tik vienąkart. Visas darbas vyko rankomis“, – pažymi moteris.

Estebano Cortazaro 2018 m. pavasario-vasaros kolekcijos pristatymo užkulisiai

Su mados pasaulio užkulisiais iš arti susipažinusi moteris pripažino, darbas čia tiesiog verda.

„Viskas puikiai sustyguota. Žinoma, streso ir įtampos neišvengta – visa komanda suvokia, kad kuriamas bendras įvaizdis, bet kiekvienos srities meistras nori atlikti savo darbą ypatingai gerai, o laikas – ribotas.

Paskutinės minutės prieš lipant ant podiumo įtemptos ir patiems modeliams. Jie tiesiog „tampomi“ nuo makiažo specialisto prie plaukų stilisto, nuo manikiūro meistro prie dizainerio asistentų paskutiniams pasitarimams“, – apie pasiruošimą grandioziniam renginiui pasakoja plaukų meistrė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)