K. Middleton pasirinko vilkėti midi ilgio, nėriniuotą britų mados ženklo „Temperley London“ suknelę, kurios vertė, užsienio žiniasklaidos teigimu, siekia beveik 900 eurų. Tai – pakankamai brangus (tačiau tikrai ne brangiausias) pirkinys kuklumu pasižyminčios kunigaikštienės garderobe.

Dizainerės Alice Temperley suknelę vilkėjusi Kate, regis, pataikė tiesiai į dešimtuką. Suknelė subtili, tačiau puošni ir nekasdieniška. Raukiniai ir klostės dvelkė romantiškumu, kuris yra neatsiejamas nuo K. Middleton įvaizdžio. O juodi aksominiai kaspinai ir sagos suteikė baroko dvasios.

Panašu, kad Catherine papildė lojalių A. Temperley gerbėjų gretas, mat britų dizainerės siūtomis suknelėmis ji puošėsi bent 6 kartus.

Nauja žydra suknelė puikiai tiko prie kiek įdegusios kunigaikštienės odos ir tamsių, žvilgančių jos plaukų.

Dėl rytinio pykinimo kurį laiką negalavusi karališkosios šeimos atstovė antradienio vakarą atrodė kaip niekad gaiviai – šešias savaites trukęs jos atsitraukimas nuo karališkųjų pareigų vykdymo šiuo delikačiu metu buvo itin reikalingas.

Kate įvaizdį apžiūrėkite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)