Sudėliojau kelis skirtingus avalynės pasirinkimo variantus prie suknelės, tačiau palikau erdvės interpretacijai. Mano galva, nėra svarbesnės mados taisyklės, kaip paisyti savo Stiliaus ir pažinoti savo spintą. Tad štai mano patarimai, kaip išsirinkti batus, jei šiandien nusprendei vilktis suknelę.

P.S. Nenuginčijama stiliaus taisyklė: pėdkelnės visuomet turi būti tos pačios spalvos arba kiek šviesesnės už avalynę.

1. Grubūs aulinukai tinka ir dieną, ir vakarą

Seksualiausiai jie atrodo prie siaurutėlio sijono arba šiek tiek puošnesnės suknelės. Aksomas, nėriniai ir oda yra tos tekstūros, kurios kontrastuos su grubia avalyne taip, kad išryškintų tavo stiliaus jausmą ir skanias mados interpretacijas.
Iliustracija

Tommy Hilfiger“ juodi aulinukai su sagtelėmis, 189,99 Eur |Guess“ juodi aulinukai su akmenukais, 149,99 Eur

2. Maksimaliai ilgi ilgaauliai tinka ir biure

Jie tinka ir biure, ypač tuomet, kai juos derini prie klasikinio ilgio arba midi suknelės. Kai seksualaus ilgio avalynės kraštelis neparodo nuogos kojos ir vizualiai labiau primena kojinę, o ne batą, jis atrodo labai stilingai ir prie griežtos biuro suknelės.
Iliustracija

„Hogl“ juodi ilgaauliai, 219,99 Eur | „Peter Kaiser“ juodi ilgaauliai, 399,99 Eur

3. Ekstravagancija pasitinka paprastumą

Marškiniai – suknelė yra neatsiejama kiekvienos spintos dalis. Ji yra nuostabus pagrindas sluoksniavimui, pradedant jaukiais megztiniais, odiniu švarkeliu, skinny kelnėmis, baigiant įvairaus tipo avalyne. Ir kaskart gimsta vis kitoks derinys.

Mano mėgstamiausias, žinoma, kontrastingas, kai prie paprasto silueto derinama dėmesį atkreipianti blizgi ekstravagantiška avalynė.
Iliustracija

„Guess“ bronziniai pilnapadžiai bateliai su raišteliais, 129,99 Eur |Armani Jeans“ pilnapadžiai bateliai, 149,99 Eur

4. Raudonos kurpaitės mėgsta griežtumą

Jei išsirinkai smailianosius batelius plonu kulniuku, tau būtinai reikia griežtos įdomaus silueto suknelės. Kitąkart juos idealiai suderinsi su kelnių kostiumu ar paprastu mėlynų džinsų ir baltų marškinių deriniu. Genialu tai, kas paprasta.
Iliustracija

„Hogl“ aukštakulniai su kaspinėliu gale, 199,99 Eur | „Peter Kaiser“ juodi zomšiniai bateliai su stambia pakulne, 249,99 Eur

Visus šiuos batus galite įsigyti „Step Top“ ir „Salamander“ parduotuvėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)