Noriu būti madinga. Nuo ko pradėti?

Pats paprasčiausias būdas – išanalizuoti šio sezono tendencijas, išsirinkti tai, kas jums yra artimiausia, ir eiti apsipirkti – kad ir į stambų prekybos centrą ar tokią internetinę parduotuvę kaip „Asos“. Pirkti visko pagal sąrašą neverta (pirmiausia pažiūrėkite, ką tinkamo jau turite savo spintoje).

Jei norite šį klausimą išspręsti nuodugniau, atsiverskite kokybiškų mados žurnalų „i-D“, „Dazed & Confused“, „Tank“, „Cactus“, „Wonderland“ ar „Pop“ interneto svetaines arba sekite jų „Instagram“ paskyras. Paskaityti apie madą galima „Business of Fashion“, „Fashionista“, „The Cut“ ir, žinoma, „Vogue“ svetainėse.

Socialiniame tinkle „Instagram“ galite sekti tokių interneto parduotuvių kaip „Maryam Nazzir Hadeh“, „Lisa Says Gah“, „Totokaelo“ ir „La Garconne“ naujienas – jos nuolat skelbia madingų dizainerių kolekcijų nuotraukas ir apžvalgas.

Visai nebūtina ką nors pirkti aukščiau išvardintose el. parduotuvėse – tiesiog stebėkite, kur juda mada. Ten dirba daug fotografų ir stilistų, kurie formuoja šiuolaikinį mados turinį ir skelbia savo nuotraukas.

Štai keli iš jų: Alastairas McKimmas, Melas Ottenbergas, Collier Schorras, Bejaminas Bruno, Alasdairas McLellanas, Benjaminas Vnukas, Harley Weiras, Txema Yeste, Katia Turkina, Мasha Mel, Emelie Hultqvist.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)