Išeitis, vis dėlto, yra. Pasinaudokite svetainėje purewow.com pateiktu patarimu ir apie išgelstančias drabužių pažastis galėsite pamiršti visiems laikams.

Ko prireiks?

Poros citrinų, vandens, nedidelės stiklinės ir elementaraus purkštuvo (butelio vandeniui purkšti). Turėkite ir valgomosios druskos.
Prakaito/dezodoranto paliktos žymės

Ką daryti?

Išspauskite citrinas. Jų sultis supilkite į stiklinę – tiek, kad siektų iki pusės. Likusią pusę stiklinės pripildykite vandens. Gautą tirpalą turėtų sudaryti dvi lygios dalys.

Tada supilkite skystį į purkštuvo butelį ir gerai papurtykite. Purkškite ant išgeltusių marškinėlių pažastų sričių, kol jos visiškai permirks pasiruoštu tirpalu.

Atsargiai trinant citrinos sultimis permirkusį audinį dėmės turėtų pradėti nykti. Kad trinti būtų lengviau, ant dėmės galite užberti žiupsnelį druskos (bet to daryti nebūtina).

Dar maždaug valandą palaukite, kol citrinų sultys visiškai įsigers į audinį, o tada išskalbkite marškinėlius skalbyklėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)