Pradėjusi nuo vulgaroko ir iššaukiančio stiliaus grupėje „Spice Girls“ ji nežadėjo nieko ypatingo. Ir turbūt tuomet nei vienas nebūtų pagalvojęs, jog ši garsiojo futbolininko šešėlyje gyvenanti moteris visai greitai formuos Amerikos moterų stilių. Victoria labai greitai sugebėjo išvystyti savo drabužių liniją, pasirinkusi labai aiškų ir iš tolo atpažįstamą stilių.

🌹Viva Forever @voguemagazine 1997🌹

A post shared by SCENIUS101 (@scenius101) on Sep 25, 2017 at 12:45pm PDT

Dabar ji laikoma viena įtakingiausių moterų tarp ready-to-wear mados prekės ženklų kūrėjų. Jos drabužiais puošiasi ne viena pasaulinio garso asmenybė pradedant nuo Beyonce ir baigiant Oprah.

Taip, šios moters karjeros vingiai ir užsispyrimas tikrai žavi, tačiau dar labiau mane žavi jos asmeninis stilius. Tikiu, rasi įkvėpimo ir savo darbo savaitei.

Victoria turbūt kitaip nei bet kas kitas sugebėjo įvaldyti šį sudėtingą ir, atrodytų, labai įrėminantį stilių. Biuro sienos neretai sufleruoja apie nuobodžią, pabodusią ir nieko bendra su mados žaidimais neturinčią aprangą. Victoria tai paneigė. Ir netgi labai skoningai.

Biuro apranga sudėtinga, ypač jei asmeniniame gyvenime mėgsti laisvą, neįpareigojantį stilių ir ofisinių drabužių nedėvi. Tuomet eini iš proto, nes turi susipirkti visiškai naują garderobą, skirtą tik darbui, bet juk tai beprotybė, tiesa?

V. Beckham yra viena iš tų moterų, kurios biuro stilių padarė įdomų, linksmą, spalvingą ir labai stilingą. Kaip?

Spalvos. Neapsiribok vien tik klasikinėmis žemės spalvomis. Tai gali išvaryti iš proto. Pilkai ir juodai laikas šiek tiek pasitraukti. Įtrauk į savo biuro garderobą ryškią skarelę, iš koto verčiančias raudonas kelnes ar geltoną švarką. Žinoma, nepersistenk. Derinyje neturėtų būti daugiau nei 1-2 ryškios spalvos ar raštai.
Victoria Beckham

Formos. Gal pabandykime kiek atsitraukti nuo pamėgtos pieštuko formos? Taip, ji yra saugi. Ir taip, ji atrodo elegantiškai. Bet ar bandei itin plačias kelnes? Ar Dior tipo sijoną? Šiek tiek masės visada atrodo įspūdingai ir gyvai. Tik nepamiršk savo figūros tipo – pirmiausia turi likti ištikima jam, o tik tada varijuoti ir improvizuoti.

#WoolmarkPrize x VB @thewoolmarkcompany

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jan 23, 2017 at 4:20am PST

VB is on fire 🔥 Who's your #celebrity style inspiration?

A post shared by Blue Inc (@blueincclothing) on Sep 13, 2017 at 1:23am PDT

Klasika plius modernumas. Klasika niekada nemiršta, tad nebijok improvizuoti su savo mamos spintoje rastu tarybiniu švarku. Šiek tiek per plati pečių linija dabar yra labai ant bangos. Derink tokį švarką su siauromis kelnėmis ir marškiniais – patikėk, atrodysi lyg nužengus nuo podiumo.

Tik nepamiršk, kad riba tarp sena – skoninga ir sena – juokinga labai plona, todėl visuomet pravers pasitikrinti, ar švarko atlapai ne per platūs ir sagos nejuokingos. O visa kita – tik smagus stiliaus žaidimas.

Victoria Beckham
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)