Prasidėjus šaltajam sezonui dažnai išgirstu, jog ploni marškiniai vis rečiau pasirenkami, mat su jais būna per šalta. Tuomet juos pakeičia stori megztiniai, vilnoniai švarkai ir striukės. Viskas teisinga, tačiau noriu išteisinti marškinių dėvėjimą ir vėsesniu oru – aš visada sakau, kad nėra nieko neįmanomo, reikia tik daugiau noro. Turiu tau išeitį, kaip gali juos derinti savo garderobe ir dėvėti net tuomet, kai lauke spaudžia šaltukas.

Marškiniai ir pelerina. Pelerina – vienas įdomesnių rudens-žiemos sezono drabužių. Ji gali būti labai elegantiška, tačiau dėvint su džinsais ir converse tipo bateliais ar grubesne avalyne tavo deriniui suteiks šiek tiek daugiau polėkio. Daugelis mėgsta po ja pasirengti paprastą basic tipo trikotažinę palaidinę, tačiau aš manau, jog marškiniai čia tinka kuo puikiausiai. Ypač jei jų rankogaliai ir apykaklė įdomesnio kirpimo, su detalėmis ar marginti raštais – jie bus pagrindinis derinio akcentas.
Marškiniai
Trikotažiniai marškinėliai/apatinė šilko palaidinė + marškiniai + odinis švarkas. Tai derinys, puikiai tinkantis laisvalaikiu – nebijok žaisti faktūromis, tai rudeniui suteikia daugiau žavesio. Pomarškiniais dėvima palaidinė gali būti ir tos pačios spalvos, ir kontrastinga, tarkime, melsvi marškiniai ir bordo palaidinė po apačia – rudens tendencijas itin atspindintis spalvų derinys.
Marškiniai
Tūkstantis ir vienas sluoksnis. Ruduo – sluoksniavimo karalius. Tad jei turi mėgstamus marškinius ir nori juos dėvėti kai šalta – pirmyn. Gali vienu metu dėvėti net keletą, svarbu, kad sluoksniai žaismingai derėtų, tačiau vienas kito neužgožtų ir nepaverstų tavęs svogūnu. Toks rengimosi principas šiek tiek prideda apimties, tačiau tik tuo atveju, jei visi sluoksniai – vienos spalvos arba patys sluoksniai yra sunkoki.
Marškiniai

Paprastas, storo audinio megztinis ir išlindę marškinių krašteliai. Gali pasirinkti patį paprasčiausią megztuką ir pagyvinti jį marškiniais. Dėvėk juos po apačia, tačiau jie turi būti ilgesni nei megztinis, kad apatinė dalis išlystų, taip pabrėždama derinį.

Užsirišk. Tai dar vienas būdas, kurį dažnai pamirštame. Na taip, darbe ir oficialioje aplinkoje jis netinkamas, tačiau laisvalaikio aprangoje jis gali būti tikra vyšnaitė ant torto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)