79-erių metų aktorė vilkėjo ilga rausvai violetine „Brandon Maxwell“ prekės ženklo suknele su žeme besivelkančiu šleifu, taigi, išskirti ją iš neutralesnių spalvų apdarus pasirinkusių įžymybių minios buvo visiškai nesunku, rašo instyle.com.

Užuot pasirinkusi ryškios spalvos suknelę tik papildančius papuošalus, J. Fonda akivaizdžiai nusprendė, kad akcentų negali būti per daug: ji pasipuošė 2,5 mln. JAV dolerių (daugiau nei 2 mln. eurų) vertės „Gismondi 1754“ smaragdais ir deimantais nusagstytų papuošalų komplektu – vėriniu, auskarais bei žiedu.

Norėdama pademonstruoti publikai vėrinį, aktorė turėjo apsisukti, mat užsikabino jį taip, kad karotų ant nugaros. Suknele nepridengtą nugarą papuošti daugiau nei 70 karatų deimantais ir 82 karatų smaragdais – netikėtas, bet tikrai efektingas sprendimas. Nors vėrinys skirtas nešioti ant priekio, stilistės Tanyos Gill pasiūlymas jį apsukti, atrodo, tikrai pasiteisino.
Jane Fonda

Ausyse J. Fonda segėjo prie vėrinio derančius auskarus su 20,96 karato deimantais ir 21,6 karato smaragdais, kurių vertė – 450 tūkst. JAV dolerių (maždaug 376 tūkst. eurų), o ant piršto mūvėjo žiedą su 10 karatų smaragdais ir 1,95 karato deimantais.

Per šių metų „Emmy“ apdovanojimų teikimo ceremoniją J. Fonda nutarė visus nustebinti atsisakydama sau būdingos šukuosenos. Ją aktorė išmainė į sunkių kirpčių ir viršugalvyje surištos uodegos variantą. J. Fondos įvaizdį puikiai papildė natūraliai atrodantis makiažas.

Sužibėti žengiant raudonuoju kilimu L. Fondai, be abejo, pavyko. Jai, žinoma, padėjo ryškios spalvos, kurias pasirinkusi tikrai neprašovė, bet užvis labiausiai žavėjo visiškai kitoks, reikia pripažinti, išskirtinis stilius, užtikrinęs ne tik nepaprastą, bet ir originalų įvaizdį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)