Likus valandai iki parduotuvės atidarymo S. Nėries gatvėje įsikūrusioje „Lidl“ parduotuvėje ėmė rinktis kviestiniai kolekcijos pristatymo svečiai ir žiniasklaidos atstovai. O štai nuo 8 val. duris atvėrusi parduotuvė sulaukė didesnio nei įprasta lankytojų skaičiaus.

Prieš savaitę Niujorko mados savaitės metu pristatytoje kolekcijoje – džinsai, megztiniai, šiuolaikiško kirpimo odinės ir medžiaginės striukės, klasikiniai švarkai, pieštuko formos sijonai, palaidinės, suknelės ir net aukštakulniai.

Nutarėme pasidomėti, ką iš debiutinės H. Klum kolekcijos išsirinktų žinomi kolekcijos pristatymo svečiai.

Stilistė Agnė Gilytė pasakojo, kad vienas mėgstamiausių jos „Heidi and the City“ kolekcijos drabužis – odinis konjako spalvos švarkelis. Tai, anot stilistės, universalus drabužis, tinkantis ir prie džinsų, ir prie suknelės.

Apžvelgdama pirmąją bendrą „Lidl“ ir H. Klum kolekciją, A. Gilytė džiaugėsi nestandartiškai išspręstu leopardo raštu – jis, anot stilistės, atrodo kasdieniškai ir moderniai. Dar viena kolekcijos ypatybė – žvyneliai ir odos audinys, kurie išbaigia įvaizdžius.
Agnė Gilytė
Televizijos laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė iš trylikos drabužių kolekcijos modelių pasirinktų blizgiais žvyneliais dekoruotą „bomberį“.
Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė
Verslininkė Ieva Mackevičienė pasakojo įsimylėjusi lengvo audinio juodos spalvos paltą, kurį puikiai pritaiko kiekvienai dienai. Sako, nedažnai rasi gražų ir kokybišką daiktą už tokią žemą kainą.
Ieva Mackevičienė

Televizijos laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė turėjo nemažai laiko „susigyventi“ su H. Klum kolekcijos modeliais, mat drabužius gavo daugiau nei prieš mėnesį. Tarp Gintarės mėgstamiausių – puikiai priglundantys „skinny“ džinsai.

„Jie tinka kasdienai: ir susitikimams, ir renginiams. Vilkėjau juos net per skrydį“, – juokėsi G. Gurevičiūtė.
Gintarė Gurevičiūtė
Stilistų dueto „ŠaŠa“ nariai Viktorija Šaulytė ir Joringis Šatas sakė dar nespėję apžiūrėti visų kolekcijos modelių, tačiau pirmosios į akis kritusios aprangos detalės – megztas apsiaustas ir smailianosiai aukštakulniai.
Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė

Paklausti, ką mano apie kolekcijoje dominuojantį leopardo raštą, stilistai teigė, kad tai – į madą grįžtantis akcentas, tačiau jį derinti reikėtų atsakingai.

Leopardo raštas gerai atrodo kaip vienetas. Nereikėtų juo rengtis nuo galvos iki kojų“, – sakė V. Šaulytė. Jai talkino ir kolega J. Šatas, teigęs, kad neturint drabužių derinimo įgūdžių, su leopardo raštu verčiau nerizikuoti.

Kolekcijos pristatymo akimirkas ir svečius išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)