Tyrimai parodė, kad rudi drabužiai perša mintį, kad esate pasenusių pažiūrų ir pasyvūs, kad nebūsite dinamiškas ir pažangiai mąstantis darbuotojas.

Raudona spalva verčia manyti, kad galite būti pernelyg kategoriškas ar net maištingas. Tai per daug galinga spalva ir žmones – ypač moteris – kitos raudonai vilkinčios moterys gali kiek bauginti.

Tuo tarpu oranžinė, kaip manoma, yra blogiausia darbo pokalbiui pasirinkta spalva, nes darbdavio akyse ji atspindi neprofesionalumą.

Tad koks pasirinkimas geriausias? Tamsiai mėlyna, mat ji įkvepia pasitikėjimo. Taip pat ji ne tokia impozantiška kaip juoda ir siunčia žinutę, kad jūs esate draugiškas žmogus.

Jeigu darbinatės į kūrybingesnę sferą, tuomet purpurinė – puikus pasirinkimas. Ji perša mintį, kad esate kūrybingas žmogus. Ryški fuksijos, geltona ir atogrąžų žalia taip pat įrodys jūsų kūrybiškumą ir optimizmą, tačiau su šiomis spalvomis nepersistenkite.

Savo asmenybę galite pademonstruoti įvairių spalvų akcentais, pavyzdžiui, pasirinkdami ryškius aksesuarus ar batus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)