DELFI Stilius Užupyje įsikūrusios meno erdvės duris pravėrė lygiai 1 val. dienos, kai buvo paskelbta oficiali šio stileivų susitikimo pradžia.

Ir nors renginį nuspręsta pradėti pačiu darbymečiu, pirkėjų tikrai netrūko. Iš įvairių sostinės kampelių suvažiavusios moterys paaukojo savo pietų pertrauką madai ir smalsiai apžiūrinėjo ant pakabų kabančius vilnonius paltus, odinius švarkelius, vardines sukneles ir daugelį kitų lobių, kuriuos buvo paruošusios net 10 mada besidominčių prekeivių.

Tarp savo garderobą išparduodančių moterų – manekenė Julija Steponavičiūtė, tinklaraštininkė Simona Burbaitė, dizainerė ir prekės ženklo „erikahoc“ įkūrėja Erika Paulauskė.

Renginyje galima įsigyti ir nebenešiojamų vienos garsiausių Lietuvos manekenių Renatos Mikailionytės drabužių. O visai šalia – ir stilistės Irinos Cybinos parinktų derinių.

Viena renginio sumanytojų, dizainerė Erika Paulauskė pasakojo, kad jau kurį laiką su draugėmis brandino mintį padaryti grandiozinę spintų reviziją ir su bičiulėmis pasimainyti nebenešiojamais, bet vis dar puikią išvaizdą išlaikiusiais drabužiais.
Erika Paulauskė

Tiesa, vien draugių ratu šį kartą neapsiribota. Apžiūrėti ir įsigyti stilingų daiktų feisbuke buvo kviečiamos visos madą mylinčios vilnietės.

Kaip sako E. Paulauskė, tarp parduodamų drabužių galima rasti paprastesnių prekinių ženklų, tokių kaip „H&M“ ar „Zara“, arba lietuvių ir užsienio dizainerių kūrybos. Ne ką mažiau ir prabangos ženklų.

Štai, pavyzdžiui, vieni iš parduodamų batelių – elegantiškieji „Dolce&Gabbana“ aukštakulniai.

„Dolce&Gabbana“

Modelis ir tinklaraštininkė Simona Burbaitė džiaugėsi sėkmingu startu ir po pirmosios valandos skaičiavo net 7 sėkmingus drabužių pardavimus.

Jauna moteris iš spintos buvo ištraukusi kelias dešimtis nebenešiojamų drabužių, avėtus ar net visiškai naujus batelius ir šūsnį papuošalų.

Tarp Simonos išparduodamų prekių išvydome lietuvių „Sauths“, „Adidas“, „H&M“, „Mohito“ prekinius ženklus.

Nuo 50 euro centų už nebenešiojamus papuošalus iki naujutėlių „Adidas“ sportinių batelių, už kuriuos Simona šiandien prašė 60 eurų – tokiomis kainomis pirkėjus viliojo žinoma pramogų pasaulio atstovė.
Simona Burbaitė

Julija Steponavičiūtė sakė pardavusi 6-7 daiktus per pirmąją prekybos valandą ir tai, jos manymu, yra nemažos apsukos. Juk renginys tęsis iki 20 val. vakaro! Tačiau modelis sako antrosios pirkėjų bangos laukianti apie 17-18 val., kai dalis pirkėjų bus baigę darbus.

Šiandien Julija vilioja „Rag&Bone“, „Alexander Wang“, „Dior“, „Rodarte“, „Fendi“, „Balenciaga“ prabangos ženklais.

„Už 10 eurų iš manęs galima nusipirkti suknelę ar šilkinius marškinius, kurių nebedėviu. Gal kažką jie pradžiugins. Turiu ir visiškai naujus „Acne Studios“ odinius batus, jie jau šiek tiek brangesni. Kelnės, švarkeliai po 40 eurų“, – pasakojo įvairiose pasaulio šalyse apsiperkanti manekenė.

„Fashionistas meet up“ renginys vyksta rugsėjo 14 d., nuo 13 iki 20 val. vakaro. Organizatorės sako ateityje planuojančios šį renginį kartoti.

O kol kas siūlome pasižvalgyti, kokių lobių šiandien siūlė stilingos Vilniaus moterys:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt