Peržvelgus žiniasklaidoje per daugiau nei 10 metų publikuotas B. Nicholson nuotraukas, galima drąsiai teigti, kad ne deimantai, o suknelės yra geriausios šios žavios moters draugės. O jų per Beatos karjeros metus buvo išties gausybė ir įvairiausių – nuo trumpesnių žaismingų iki subtilesnių – midi ilgio monochromatinių.

Su suknelėmis Beata sukinėjasi ir televizijos eteryje, ir iškilminguose renginiuose. Pastariesiems, žinoma, visada atsakingai pasirenka elegantiškesnio modelio suknias.

Ar kada girdėjote apie stiliaus fiasko patyrusią B. Nicholson? Vargu. O ar matėte ją vilkint provokuojančią, ant vulgarumo ribos balansuojančią suknelė? Tikrai ne! Trijų vaikų mama mieliau pabrėžia savo figūros linkius akcentuodama privalumus, pavyzdžiui, išryškindama liemenį.

Pastebėtina, kad moteris niekada nepersistengia rinkdamasi aksesuarus, dažniausiai renkasi subtilius auskarus, minimalistinę grandinėlę ar apyrankes.

Na, ir kaip gi nepaminėti spalvų! Viena rečiausių Beatos garderobe – juoda spalva, o štai ryškesnių drabužių derinių išties apstu.

Kviečiame pasižvalgyti, kaip keitėsi B. Nicholson stilius nuo 2005 m. iki dabar (nuotraukos publikuojamos nuo seniausių iki naujausių):

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)